Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Antislip badmat een must voor in de badkamer!

Een antislip badmat is eigenlijk een must have voor in de badkamer. Koop geen goedkoop vloermatje voor naast de douche of naast je bad. Want als je dan uit je bad of douche stapt, kan het nog wel eens gebeuren dat het matje van zijn plek glijdt en jij daarbij een lelijke valpartij kunt oplopen.

De meeste mensen die op de eerste hulp belanden zijn vaak allemaal mensen die een breuk of wond in huis oplopen. We denken allemaal dat het thuis wel meevalt met dit soort dingen, maar dat is dus eigenlijk helemaal niet het geval. Veel mensen vallen in huis of glijden uit. Het is daarom zaak dat je niet alleen in je badkamer orde op zaken stelt, maar in je hele huis!

Maak je woning veilig met antislipmatten

In de badkamer kun je je huidige badmatten vervangen voor antislip badmatten. Wil je je huidige badmat niet vervangen omdat hij qua kleur en dessin zo goed bij je badkamer past? Dan kun je ook nog een los antislipkleed kopen en deze onder het badmatje of douchematje leggen. Zo zal de mat nooit meer op de vloer glijden.

Maar je kunt nog veel meer ondernemen om het thuis wat veiliger te maken. Loop jij bijvoorbeeld altijd op sokken door het huis? Vervang dan je huissokken voor antislipsokken. Antislipsokken zijn sokken met een speciaal profiel aan de zolen. Deze zorgen ervoor dat je op gladde vloeren nooit uit kunt glijden. Antislipsokken zijn verkrijgbaar in allerlei maten. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

De trap in huis is ook zo’n item waar nog wel eens iemand van af valt. Vaak vallen mensen omdat ze van een traptrede glijden. Voorkom uitglijden op de trap en zorg dat elke trede voorzien is van antislip. Hoe? Dat kun je heel gemakkelijk met antisliptape voor trappen verwezenlijken. Het antislip tape voor de trap is verkrijgbaar in opvallende kleuren, maar ook in doorzichtige stijl. Voor zakelijke trappen adviseren we je om voor de opvallende tape te gaan. Dan leg je nog eens extra de nadruk op de veiligheid op trappen.