Complete badkamer uitzoeken bij Sanitairtotaal

badkamernieuws-1

Complete badkamers voor onze B&B boerderij

Omdat wij een Bed & Breakfast op onze boerderij wilden beginnen, waren wij op zoek naar complete badkamers via SanitairTotaal. Voor de moderne mens volstaat een simpel wastafeltje op de kamer immers allang niet meer. Daarom wilden wij voor de gastenkamers mooie complete badkamers inrichten. In zulke complete badkamers kunnen de gasten zich lekker terugtrekken na een hele dag op pad te zijn geweest. Wij verwachten namelijk dat veel van onze gasten gaan wandelen of fietsen in de bosrijke omgeving van onze boerderij. Na zo’n intensieve dag, vooral ook als het ’s zomers heet is, wil je je voor het slapen gaan natuurlijk wel fijn kunnen opfrissen. Wat is er dan heerlijker om je in je privébadkamer terug te kunnen trekken en te ontspannen in bad? Complete badkamers mogen dus niet ontbreken in onze Bed & Breakfast. Daarom wilden wij het achterdeel zo verbouwen dat iedere gastenkamer de beschikking krijgt over een eigen badkamer. Deze luxe heb je in de meeste Bed & Breakfasts niet. Bij ons was dit echter mogelijk, omdat we in onze grote schuur toch alle ruimte hebben. Uiteindelijk waren we op zoek naar een inrichting voor zes complete badkamers. Het bepalen van deze inrichting vonden we echter een hele klus. Er kwamen zoveel vragen op ons af. Zo konden mijn vrouw en ik het niet eens worden over welk meubilair het beste zou zijn voor deze complete badkamers. Zullen we in de badkamerruimtes een gewoon ligbad plaatsen of juist een bubbelbad? Zullen we een aparte douchecabine aanleggen of volstaat een douchegelegenheid boven het bad? Willen we een regendouche of toch maar een gewone handdouche? Willen we wel of niet een handdoekrekje onder de wastafel? Waar zullen we het toilet plaatsen en waar de radiator? Passen al die meubelstukken eigenlijk wel in de geplande badkamers? En bovendien: Zullen we kiezen voor een strakke, hoekige stijl of juist voor ronde, speelse vormen? We moesten zoveel keuzes maken! Wat hebben we toch lang gediscussieerd over de inrichting van die zes complete badkamers.

Complete badkamers uitzoeken bij Sanitairtotaal

Na een lange periode, waarin we allerlei bedrijven hebben bezocht die onderdelen voor complete badkamers verkopen, kwamen we terecht bij Sanitairtotaal. Toen we een kijkje namen in de webshop, werden we direct enthousiast. Wat een uitgebreid aanbod! En wat een scherpe prijzen! Omdat we nieuwsgierig waren geworden, besloten wij om een bezoek te brengen aan de showroom van Sanitairtotaal. Zo’n showroom heeft immers tot voordeel dat je het badkamermeubilair in het echt kunt zien. Op die manier kun je veel beter inschatten hoe groot het meubelstuk uitvalt en of het wel of niet aan je smaak voldoet. Voor ons was echter de allergrootste meerwaarde dat ervaren verkoopadviseurs ons konden helpen bij het uitzoeken van de inrichting van die zes complete badkamers voor de gastenkamers op onze boerderij. Mijn vrouw en ik waren het namelijk nog altijd niet eens over de inrichting van deze badkamers. We hebben dus een afspraak gemaakt met een verkoopadviseur van Sanitairtotaal om ons persoonlijk advies te geven over de inrichting van die zes complete badkamers. Vol goede moed zijn we toen op een vroege ochtend naar de showroom gegaan. Voor de zekerheid hadden we de bouwtekeningen van de badkamers meegenomen, zodat we precies de maten van de ruimtes en de precieze plaatsen van de leidingen tot onze beschikking hadden. De verkoopadviseur was hier heel blij mee. Hij ontving ons hartelijk en heeft uitgebreid de tijd genomen om ons voor te lichten over alle onderdelen voor complete badkamers. Hier zijn we trouwens een hele poos mee bezig geweest, want de showroom bleek 2000 m2 te zijn. Al het meubilair stond echter heel overzichtelijk opgesteld, zodat we gemakkelijk een keus konden maken tussen de verschillende producten. Het bezoek aan de showroom van Sanitairtotaal heeft voor ons de doorslag betekend bij de inrichting van de zes complete badkamers voor de gastenkamers op onze boerderij. Met de verkoopadviseur hebben we rustig alle keuzes kunnen maken die noodzakelijk waren voor de inrichting van de zes complete badkamers. Op zijn advies hebben we er bijvoorbeeld voor gekozen om sommige badkamers anders in te richten. Zo hebben we bij een tweepersoonskamer een luxe tweepersoonswhirlpool laten aanleggen. Dit is immers erg leuk voor, bijvoorbeeld, een verliefd stelletje om tijd met elkaar kan doorbrengen. Bovendien hielp de verkoopadviseur ons met het stijlvol inrichten van de zes complete badkamers. Hij lette op de kleinste details. Zo bleek de vorm van een bepaald wastafelkraantje heel goed te passen bij de vorm van een bepaalde douchekraan. Zulke details hadden wij anders helemaal over het hoofd gezien, terwijl ze wel bepalend zijn voor een stijlvolle inrichting van de zes complete badkamers.

Voordelen van Sanitairtotaal

Afijn, niets dan lof voor Sanitairtotaal! We zijn uiteindelijk met een tevreden gevoel teruggereden naar onze boerderij. Het bestelde badkamermeubilair werd bovendien netjes geleverd op de afgesproken datum. Inmiddels hebben we de zes complete badkamers helemaal ingericht. Dit was natuurlijk een groot karwei, maar het resultaat mag er zijn. De badkamer is een echt pareltje geworden! Zonder de hulp van die ervaren verkoopadviseur van Sanitairtotaal was ons dat niet gelukt. Nogmaals, erg bedankt. We raden dus iedereen die overweegt om zijn badkamer opnieuw in te richten aan om het meubilair te bestellen bij Sanitairtotaal. Wat ons betreft heeft Sanitairtotaal de volgende voordelen:

  • uitgebreid en divers assortiment
  • stijlvolle en kwalitatief goede artikelen
  • grote showroom
  • hulpvaardige, ervaren verkoopmedewerkers
  • snelle levering
  • scherpe prijzen
http://www.sanitairtotaal.nl/nl/complete-badkamers/

Author: