Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

DAT elektrische boilers, compleet en kwaliteit

DAT elektrische boilers uit vorraad leverbaar.

De in de EU geproduceerde elektrische boilers van DAT onderscehiden zich door de energie vriendelijkheid en complete levering. De DAT eektrische boilers zijn voorzien van een laagvermogen verwarmingselement van 1500 of 2000Watt wat een snelle opwarming garandeerd.

De boilers zijn voorzien van een uitzonderlijk dikke buitenmantel van hoogwaardige purschuim nieuwste generatie met daaromheen een dikke metalen buitenmantel wat het langer warmhouden van het water garandeerd en zo dus een aanzienlijke energiebesparing oplevert. Het verwarmingselement is van koper en is geplaats in een met titanium versterkte geemailleerde binnenketel voorzien van een glascoating wat jarenlang gebruik en geurloos water garandeerd.

De techniek die gebruikt is voor het produceren is afkomstig van de ruimtevaart en doet zeker niet onder voor de ouderwetse koperen ketels van andere producenten.

De DAT elektrische boilers zijn leverbaar in 10, 50 en 80 liter en nog dit jaar zal een complete serie boilers op de markt komen die als een van de weinige elektrische boilers voldoen aan het nieuwe energie label voor elektrische boilers.

Alle boilers van DAt worden uit voorraad uitgeleverd via het distributienetwerk van elektrischeboiler.eu. Meestal heeft u de boiler de volgende dag al in huis.

Bij iedere elektrische boiler van DAT zit een aansluitsnoer, 2 jaar garantie, 6 bar inlaatcombinatie, afvoerslang, montagebeugels, keilbouten voor montage aan de muur en Nederlandstalige handleiding.

Daarmee is de DAT elektrische boiler meteen een van de meest uitgebreide wat betreft compleetheid en dat allemaal voor een van de laagste prijzen.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/