Energie zuinige elektrische boilers van Lemet met eco controller.

Steeds meer boilerfabrikanten kiezen voor een elektrische boiler met een eco controller. De fabrikant Lemet had dit reeds meerdere jaren voordat de concurrentie ermee kwam. De lemet ECOway met energie label B heeft een geavanceerde controller die in dagdelen programmeerbaar is en zelflerend is. De controller in de elektrische boiler meet gedurende een periode uw verbruik en met behulp van een algoritme kan dan worden bepaald wat de meest energie zuinige manier van opwarmen is. Hiermee kan tot wel 40 % bespaart worden op de kosten energie.

Om een energie label B te krijgen moet de boiler meerdere aanpassingen hebben ondergaan. Zo moet de buitenmantel zeer goed isoleren en langer zijn warmte vasthouden. Dit is gedaan door het gebruik van het nieuwste PUR schuim te gebruiken met een zeer hoge isolatiewaarde en een dikkere metalen buitenmantel. De boiler zal iets zwaarder zijn maar voelt degelijk aan en dat is hij dan ook.

In Nederland wordt de Lemet ecoway vertegenwoordigd door ElektrischeBoiler.EU en is leverbaar in 50, 80 en 100 liter. Alle Lemet boilers worden bovendien geleverd met een KIWA gekeurde inlaatcombinatie met aansluiting 15mm knel. Zeer compleet dus. U hoeft alleen nog maar de flexibele slangetjes te kopen om hem aan te kunnen sluiten.

In de doos en mail die u krijgt zit bovendien een zeer duidelijke handleiding zodat zelf aansluiten een klein kunstje is.

https://elektrischeboiler.eu/
 Tags: , , ,