Badkamer Nieuws
Sanitair

Diverse soorten ligbaden

De badkamer is een plek om tot rust te komen. Of het nou is voor een heerlijk warme douche, of om jezelf een beetje op te tutten. De badkamer is van groot belang en kan in geen huis ontbreken. Je spendeert in je hele leven misschien wel jaren in de badkamer. Toch heb je misschien niet het gevoel dat je hier zo vaak bent. Je bent hier voor een douche, om je tanden te poetsen, of om naar de wc te gaan. Omdat je zo vaak te vinden bent in de badkamer, is de uitstraling van je badkamer belangrijk.

Een van de beste manieren om alle stress even te laten verdwijnen is een heerlijk warm bad. Er zijn allerlei verschillende soorten en maten van een bad. Zo heb je bijvoorbeeld een bubbelbad, een ligbad, een hoekbad of een vrijstaand bad. Ook kun je ervoor kiezen om je douche en bad aan elkaar te koppelen. Op deze manier kun je douchen in het bad, en wanneer je er tijd voor hebt, kun je genieten van jouw bad.

Een bubbelbad heeft zoals de naam al zegt, een optie voor bubbels. Maar er zitten ook vaak nog meer opties bij. Zo kun je ook genieten van warme stralen die bijvoorbeeld spierpijn of andere pijnen in het lichaam kunnen verlichten. Een bubbelbad is gezond en een goede manier om de spieren te herstellen van allerlei kwaaltjes.

Een hoekbad heeft een driehoekige vorm. Dit bad plaats je, zoals de naam al aangeeft, in de hoek. Een hoekbad is vaak erg ruim en je kunt er soms ook met twee personen in. Ook geeft een hoekbad een goede uitstraling aan een badkamer. Het ligbad is het meest populaire bad. Dit bad heeft een langwerpige vorm, waardoor je er ideaal in kunt liggen. Deze baden hebben vaak geen speciale opties, maar kunnen alsnog heel rustgevend werken. Ook zijn de ligbaden vaak de goedkoopste, en nemen ze daarbij de minste plek in.

http://www.badkamerwinkel.nl/shop/baden/ligbad