Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Een beslagen spiegel is verleden tijd met spiegelverwarming

Niets is zo vervelend als een spiegel die aan is geslagen na het badderen of na het douchen. Je hebt hierdoor niet direct de tijd om je in de ochtend of avond klaar te maken als je naar werk gaat of een avond af hebt gesproken met vrienden of familie. Door te kiezen voor een spiegel met spiegelverwarming, behoort een beslagen oppervlak definitief tot het verleden. Tegenwoordig zijn er tal van modellen waar je uit kunt kiezen, wat betekent dat er voor iedere stijl badkamer een spiegel met verwarming verkrijgbaar is.

Vrijwel alle nieuwe spiegels zijn tegenwoordig voorzien van spiegelverwarming

Wist je dat vrijwel alle nieuwe spiegels tegenwoordig voorzien zijn van spiegelverwarming? Hierdoor zijn er zowel grote varianten als kleine varianten te verkrijgen en zowel ronde spiegels als vierkante spiegels kunnen worden voorzien van dit type verwarming.

Douchestrips zijn te gebruiken voor cabines en voor deuren

Als je binnenkort je badkamer gaat renoveren of verbouwen, is de kans er groot dat je op zoek bent naar douchestrips. Ook als je vele jaren erg veel plezier beleeft aan je badkamer, kan het zomaar zo zijn dat de strip is verkleurd en daardoor ook toe is aan vervanging. Douchestrips zijn te gebruiken voor cabines en voor deuren en erg makkelijk om zelf aan te brengen.

Douchestrips zijn in verschillende varianten te verkrijgen

Wist je dat er vandaag de dag verschillende varianten op de markt te verkrijgen zijn? Daarbij kun je denken aan douchestrips in de vorm van zijstrippen, magneetprofielen, onderstrippen en plakstrippen. Ook is er voldoende keuze op het gebied van de afmeting van de strips. Dit omdat de douchedeuren in diverse formaten beschikbaar zijn, zoals 4 mm, 6 mm, 8 mm of 10 mm.

http://www.douchestrips.nl/