Een stoomcabine in uw badkamer

badkamernieuws-1

Kom tot rust in een stoomcabine

Mensen komen op verschillende manieren tot rust. Voor sommigen is een ligbad een ideale manier om te ontspannen, anderen gaan graag in een bubbelbad, ook wel whirlpool genoemd, terwijl weer anderen het liefst naar de sauna gaan. Ik ben persoonlijk groot fan van het gebruik van de stoomcabine, het is voor mij de ideale manier van ontspanning. Als ik naar een kuuroord ga, dan is de stoomcabine ook vaak het eerste wat ik gebruik. Via www.sanitairtotaal.nl kan ik er nu ook een thuis krijgen!

Een stoomcabine in uw badkamer

Nu wij gaan verhuizen, krijgen wij eindelijk een badkamer die groot genoeg is voor een eigen stoomcabine. Toen ik mij dat realiseerde, moest ik nog wel even diep nadenken over wat voor model stoomcabine ik dan graag zou willen hebben. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden:

  • met whirlpool of alleen met een douche
  • met een sauna
  • eenpersoons of tweepersoons

Aangezien ik zelf ook erg van de whirlpool houdt, was die keuze voor mij vrij gemakkelijk. Mijn vriend houdt echter erg van de sauna, maar een combinatie van stoom, whirlpool en sauna is helaas niet mogelijk. Uiteindelijk was hij het met mij eens dat de whirlpool een grotere toevoeging was dan de sauna. We waren het erover eens dat we graag een tweepersoons model zouden willen hebben en gelukkig paste dat qua afmetingen ook net in onze badkamer.

Designsanitair voor gunstige prijzen

Voor onze overige vragen wat betreft de stoomcabine zijn we naar de showroom van Sanitairtotaal gegaan. Zij verkopen designsanitair van de beste kwaliteit tegen de meest gunstige prijzen. Bovendien zijn hun medewerkers zeer deskundig en kunnen zij goed adviseren over alle producten. Voor ons raadden zij een stoomcabine van Mocoori aan en deze hebben wij inderdaad aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over deze cabine en willen daarom Sanitair totaal graag bij u aanbevelen.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/stoomcabine/

Author: