Badkamer Nieuws
Image default
Sanitair

Elektrische boilers zorgen voor fikse besparingen en een gezonder millieu.

Elektrische boilers zorgen voor fikse besparingen en een gezonder millieu.

Je hebt hoogstwaarschijnlijk nog steeds een oude gasketel hangen. Best gevaarlijk eigenlijk, ga maar na; koolstofmonoxide vergiftiging of een gas lek…  wie zit daar op te wachten? En het is nog duur ook… Met een elektrische boiler is dit verleden tijd. 

Een elektrische boiler is voordelig in aanschaf, behoefd weinig onderhoud en is eenvoudig gewoon zelf aan te sluiten zonder dat er nieuwe/andere leidingen aangelegd moeten worden.

Verder zijn elektrische boilers inmiddels te koop in alle soorten en maten, horizontaal of verticaal geplaatst, plat of rond. Voor iedereen is er wel een passend modelletje te vinden.

Elektrische boilers zijn verkrijgbaar van 5 tot zelfs 2000 liter en er zijn er zelfs die door er een zwaarder verwarmingselement in te plaatsen kunnen verwarmen tot 85 graden. Handig in de veehouderij om de tanks schoon te spoelen.

Het beheersbaar houden van klimaatveranderingen vraagt om een andere manier van denken en dat geldt voor zowel bedrijven als particulieren.

Het is echt niet voldoende  te streven naar een benzinemotor die 10% zuiniger is of door de verwarming een graad of 2 lager te zetten of door je spouwmuur goed te isoleren. Er is serieus wel wat meer nodig om onze persoonlijke uitstoot te verminderen met 11,8 ton per jaar.
En we moeten het samen doen.

Gelukkig zijn er best eenvoudige manieren om je steen bij te dragen en wel in de vorm van vernieuwde elektrisch aangedreven apparatuur.

Elektrische boilers, elektrische cv’s, elektrische combi cv’s, elektrische kachels en zonnecollectoren, allen elektrische apparaten die een bijdrage leveren aan de omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame manieren om te verwarmen.

Op de website van elektrischeboiler.eu zijn al deze elektrische apparaten te vinden en te koop. Zij verkopen verschillende elektrische boilers maar ook de eerder genoemde elektrische cv’s, zonneboilersets, combi cv’s, doorstroomapparaten, ECO douchekoppen en elektrische kachels. 

De goedkoopste boilers op de site komen van het gerenommeerde merk DAT. Deze elektrische boiler wordt binnen de EU gemaakt en onderscheid zich door de hoge betrouwbaarheid en hoge energielabels. De elektrische ketels van DAT worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten die Europa rijk is en hebben meer dan 75 jaar ervaring in het maken van deze elektrische boilers. In het thuisland zijn zij dan ook een regelrecht A-merk. De ketels van DAT hebben een zeer goede isolatiewand wat ervoor zorgt dat het water in de boiler significant lang warm blijft, wat natuurlijk zal resulteren in een lager energieverbruik.

 

 

Kortom; was je toch al van plan om een boiler te kopen? Ga dan voor het actuele aanbod en aanbiedingen eens kijken op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/