Steeds meer mensen gebruiken fillers. Vooral voor de lippen worden deze gebruikt om er voller en mooier uit te zien. Ook kunnen ze gebruikt worden in andere delen voor het gezicht om weer een strakkere huid te krijgen en zo weer mooier. De rimpels vervagen en worden verminderd door deze fillers in wangen. Bij de lippen gaat het vooral om de uitstraling en het laat de lippen de natuurlijke vorm en kleur terug krijgen. Dit is een reden voor veel vrouwen om deze ingreep te kiezen zodat zij zich jonger voelen doordat ze er jonger uitzien en hierdoor beter en hun vel zitten. Ook kan er voor fillers gekozen worden als je niet tevreden bent met de grootte van je lippen. Door de fillers worden je lippen voller wat vaak mooier wordt gevonden. De ingreep voor fillers is maar een kleine en korte behandeling. Onder andere daarom wordt deze ingreep vaker gekozen dan een facelift.

Volle lippen met fillers kunnen er ook voor zorgen dat het gezicht er minder natuurlijk uitziet. Zo kiezen sommige vrouwen voor extreem dikke lippen waardoor dit niet meer klopt met de verhouding van het gezicht en je direct ziet dat de lippen niet natuurlijk zijn. De arts zal altijd zijn advies geven en dan vooral om het zo natuurlijk mogelijk te houden, maar uiteindelijk is het aan de patiënt wat diegene precies met de lippen wilt doen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat de patiënt last heeft van zwellingen en dan kan de patiënt hier niet zoveel aan doen.

Fillers in andere delen van het gezicht worden liquid facelifts genoemd. Hiermee ziet de patiënt er tijdelijk jonger uit en dit wordt vaak verkozen boven een operatieve facelift omdat het veel eenvoudiger en minder zwaar is. Fillers gezicht prijzen zijn per kliniek erg verschillend. Het is belangrijk om verschillende klinieken te vergelijken om erachter te komen wat de beste en voordeligste kliniek is.

http://faceland.nl
 Tags: ,