Het adres voor complete badkamers

badkamernieuws-1

Geheel complete badkamers

Van harte welkom op de website van Sanitairtotaal het adres voor een complete badkamer. Tot u spreekt een klant van dit bedrijf die middels dit medium haar tevredenheid wil uitspreken over de producten van Sanitairtotaal waarbij ik tot slot ook nog een alinea zal wijden aan de service die ik als zeer goed heb ervaren. Een tijdje geleden heb ik besloten om te gaan investeren in mijn huis, ik heb in de loop der jaren behoorlijk carrière gemaakt en dat heeft mij in de gelegenheid gebracht om een mooi huis te kopen waar ik met mijn vriendin en onze twee zoons ben gaan wonen. Wij beschikken allemaal over een eigen badkamers maar twee daarvan waren wel aan vervanging toe. Ik stelde voor om te gaan investeren in twee complete badkamers, gewoon geheel vervangen want oplappen leidt vaker tot stress dan vreugde. Wij dus op internet googelen naar ‘complete badkamers’ en toen kwamen wij uit bij Sanitairtotaal, het adres voor complete badkamers. Wij vonden het belangrijk dat wij de aankoop konden doen bij een bedrijf, want wij wilden niet dat het teveel moeite zou gaan kosten en wij hebben ook geen tijd om stad en land af te reizen om de juiste materialen voor onze complete badkamers te vinden. Vandaar dat wij dus op zoek gingen naar een adresje dat complete badkamers aanbiedt. Zo kwamen we dus bij bovengenoemd bedrijf uit en daar werden, zonder enige vorm van overdrijving, al onze dromen waar. Wij keken ons de ogen uit het hoofd, dat kunnen we u gerust vertellen. Wat heeft deze winkel een overweldigend aanbod! Wij hadden natuurlijk al een kleine indruk gekregen toen wij de website van dit bedrijf bekeken maar in het echt bleek de collectie nog veel groter te zijn. Dit was werkelijk alsof we in het paradijs aanbeland waren. Hoe heerlijk kan het zijn voor een mens? Wij hebben dan ook met vreugde door de showroom gestruind.

Het adres voor complete badkamers

Mijn vriendin en ik hebben elkaar ontmoet op het Engelse platteland. Zij werkte daar als stratenmaker en ik was daar op vakantie. Wij waren beide grote liefhebbers van de Engelse manier van leven, heerlijk theeleuten in de tuin en ’s avonds uitgebreid onder de douche. Wij wilden onze complete badkamers dan ook het liefst geheel in de Engelse stijl hebben. Een paar jaar geleden hebben wij onze keuken verbouwd en die hebben wij ook geheel in dezelfde sferen omgetoverd en dit is ons zo goed bevallen dat wij ook onze twee complete badkamers geheel in Engelse sfeer wilden hebben. Wij dachten dat het nog wel eens moeilijk kon worden om de juiste producten te vinden om deze wens te vervullen maar bij Sanitairtotaal waren wij precies op het juiste moment op de juiste plek. Vaak is het zo dat je maar uit een of twee verschillende stijlen kunt kiezen wanneer het gaat om complete badkamers maar bij dit bedrijf was dit zeker niet het geval. Ik waande mij bijna in het Britse zelf toen ik zag hoeveel aanbod zij voor ons hadden! Dit hadden wij zelfs in onze stoutste dromen niet durven te verwachten, wat was dit een prachtige ervaring! Wij hadden er in eerste instantie nog wel wat moeite mee om een goede keuze te maken maar gelukkig werden wij geholpen door een vriendelijke verkoper, daar zal ik in het onderstaande straks nog even wat meer over zeggen. Ik kan nu alvast zeggen dat wij alles voor onze complete badkamers hebben kunnen kopen, bijvoorbeeld:

  • toiletpot
  • wastafel
  • cv speciaal voor de badkamer
  • badkamergarnituur, enorme keus uit vele soorten en maten
  • tegels, want wat ben je zonder?

Alles bij elkaar kunnen we wel stellen dat wij hier precies kregen waar wij naar op zoek waren, dus wij zijn nu de trotste eigenaressen van twee prachtig complete badkamers. Bent u ook op zoek naar complete badkamers? Dan raden wij u aan om met dit bedrijf in zee te gaan!

Snel geleverd

Wij hadden verwacht dat er een lange levertijd op onze geheel complete badkamers zou zitten, ga maar na immers; alle onderdelen moeten besteld worden, samengevoegd worden, getransporteerd worden en noem het allemaal maar op. Complete badkamers laten wel even op zich wachten dachten wij. Gelukkig bleek niets minder waar te zijn. Al heel snel waren onze complete badkamers geleverd en ook gemonteerd. Dit is echt iets wat ik wil benadrukken wanneer we het hebben over dit bedrijf; de service is werkelijk opperste best! Veel bedrijven hebben dan wel als slogan dat de klant bij hen koning is maar komen dat helaas vaak niet na wanneer we de praktijk bekijken. Bij Sanitairtotaal is dit gelukkig geheel anders. Wanneer u bij hen complete badkamers koopt dan komt u nimmer en te nooit bedrogen uit, hoe fijn is dat? Wij hebben al heel wat mensen over de vloer gehad die onze geheel complete badkamers wilden bekijken en zij waren allen, stuk voor stuk, uiterst lovend over wat ze in ons huis aantroffen. En dat is ook niet onterecht want het resultaat is ook werkelijk prachtig geworden! Wij gaan iedere dag met veel plezier richting bad en of douche en genieten dan met volle teugen van onze investering. Tegen iedereen die nu nog twijfelt, kunnen wij zeggen dat deze twijfel geheel ongegrond is, u heeft hier te maken met vaklieden die u alleen de beste goederen tegen de laagste prijs aanbieden. Kijk vandaag nog wat ze u kunnen bieden!

http://www.sanitairtotaal.nl/

Author: