Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Het voorkomen van logistieke problemen

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het kan dat jouw pakketje na een aantal dagen op de minuut nauwkeurig wordt afgeleverd, nadat jij met één klik je bestelling hebt bevestigd? VPD heeft zich gespecialiseerd in logistiek en transport, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat alle pakketjes perfect op tijd geleverd worden. Ondervind jouw onderneming logistieke problemen? Wij helpen bij het maken van de logistieke planning en dragen bij aan het soepele verloop van het transport.

Om te beginnen doen wij aan homeservice levering, voor welke wij twee medewerkers inzetten. Zij zijn verantwoordelijk voor het transport van de goederen van het distributiecentrum naar de klant. Wanneer jij dus vanaf de bank een pakketje besteld, worden de goederen naar ons distributiecentrum gebracht, waarna wij ermee aan de slag gaan. Met onze eigen vrachtwagens zullen wij de goederen vervoeren en afleveren aan het juiste adres. Daar houdt het echter niet op, want onze chauffeurs zijn ook monteur van beroep. Om die reden bieden wij ook de mogelijkheid om elektronica te laten monteren, installeren en bevestigen of bedden in elkaar te zetten.

Daarnaast bieden wij ook expressleveringen, waarbij er vanuit gegaan kan worden dat de distributie geschiedt binnen vierentwintig uur. De klant kan er zelf ook nog voor kiezen om het pakket binnen een tijdblok van twee uur geleverd te krijgen. Dit heeft ermee te maken dat onze logistieke planning correct en nauwkeurig is, waardoor transportproblemen voorkomen worden. Welk bedrijf wil deze service nou niet bieden aan zijn klanten?

VPD is een betrouwbare en professionele partner in de sector Logistiek en transport. Wij leveren nauwkeurig en kwalitatief, waardoor de klanten tevreden zijn evenals de opdrachtgever. Op die manier bieden wij uitstekende service en wordt het pakketje keurig bezorgd nadat de klant de bestelling verzonden heeft met één klik op de knop.

https://www.vpd.eu/