Sloten regelmatig veranderen moet dringend overwogen worden. Wat betekent dat? De meesten mensen denken aan telefoonnummers veranderen, pincodes veranderen of rekeningnummers veranderen voor de veiligheid, maar sloten veranderen wordt meestal achterwege gelaten.

Als je huureigendommen hebt, zowel commercieel als woning, schenk je misschien niet zoveel aandacht aan wie de sleutels wel of niet heeft. Wanneer huurders weggaan en de sloten onveranderd blijven, is er kans dat iedereen met een kopie van de sleutel het kan gebruiken. Venters, collega’s, ex-collega’s, huurders en zelfs familie en vrienden. Terwijl je huurder het eigendom verlaat en jij toekomt, staat er misschien al iemand daar. Enige verlies of beschadiging worden helaas niet door de verzekering gedekt.

Het is slim om oude of beschadigde sloten te veranderen. Ook upgraden is aangeraden. Het voorkomt niet alleen inbraak, maar biedt bescherming.

Je vraagt je misschien af “Hoeveel mensen hebben mijn huissleutel?”. Stel dezelfde vraag betreffende het huis van je ouders, je bedrijf of huureigendommen. De sleutels die je aan babysitters, loodgieters, familieleden, etc. geeft, kunnen snel gekopieerd worden zonder dat je het weet. Je hebt dan geen controle over de sleutels.

Je hoort het zo vaak op de nieuws “Geen teken van inbraak”. Iedereen denkt dan dat het geen vreemde was. Weinig mensen denken aan hoeveel mensen de sleutels in hand hebben.

Voorkom criminaliteit en verander je sloten regelmatig. Probeer je buren ook over te halen om hun sloten te upgraden. Wij helpen je 24/7.

Wij bieden alle slotenmaker services voor je huis, auto en kantoor. Ook huureigendommen en andere slotenmaker services. Spoedgevallen worden beantwoord met 24/7 service. Wij veranderen, modificeren en upgraden je sloten. Verder bieden wij expert aanbevelingen ten opzichte van de beste en veiligste sloten.

 

Locksecure is een professioneel gecertificeerd slotenmakersbedrijf die beveiligingsdiensten aanbiedt voor in- en rond uw huis. Voor meer informatie kunt u terecht bij: http://www.slotenmakerrotterdam010.nl/