Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Ledstrips in de badkamer is een slimme keuze

Zou jij graag een gezellige sfeer willen creëren in de badkamer? Dan moet je eens over wegen om ledstrips voor in de badkamer te nemen. Die zorgen er namelijk voor dat de ruimte wordt geaccentueerd dankzij de strakke lichtlijnen. Wil jij meer weten over de voordelen van ledstrip in de badkamer? Lees dan verder. 

Ga voor ledstrips in de badkamer

Waarom zou je voor ledstrips in de badkamer gaan? Het is zo dat ledstrips ervoor zorgen dat er een apart licht effect wordt gecreëerd in de badkamer. De sfeer in de badkamer wordt dan automatisch gezelliger en moderner. Verder geven de liedstrips je badkamer ook een luxe uitstraling. Als kers op de taart zijn ledstrips natuurlijk ook erg energiezuinig en daardoor zijn ze super duurzaam.

Maak gebruik van ledstrip profielen

Het wordt wel aangeraden om gebruik te maken van ledstrip profielen. Dit zorgt er namelijk voor dat het licht egaal wordt verspreid. Dat is dan ook erg mooi voor langs de badkamerspiegel of een meubelstuk. In de webshop van LedstripXL vind je een ruim assortiment led profielen.

Naar wens de afmeting aanpassen

Het fijne aan ledstrips is dat je gewoon de afmetingen naar wens kunt aanpassen. Je kunt ze gemakkelijk inkorten of juist aan elkaar verbinden. Jij kunt dus altijd de ledstrip in de ideale lengte maken. 

Bepaal de sfeer van de badkamer

Door de juiste kleurtemperatuur te kiezen kun jij de gehele sfeer bepalen van je badkamer. Het is namelijk zo dat elke kleur zijn eigen lichteffect mee zal brengen. Het is daarom ook goed om te checken welke kleur je gaat gebruiken. JE hebt bijvoorbeeld RGB led strip voor in de badkamer. Dan kun je ook verschillende kleuren kiezen zoals blauw, groen of geel. Het is maar wat jij zelf fijn en mooi vindt. Verder is het ook aan te raden om een dimmer erbij te nemen. Zo kun je het licht zachter zetten als je lekker gaat relaxen in bad en juist feller als je even je haar moet doen in de spiegel.

 

Gerelateerde artikelen

Geiser zonder waakvlam ARCA, veilig en betrouwbaar

Badkamermeubel kopen, let hierop!

DAT elektrische boilers, compleet en kwaliteit