Mooie nieuwe badkamer gevonden

badkamernieuws-1

Op zoek naar een nieuwe badkamer

Mijn man en ik wilden eigenlijk al jaren een nieuwe badkamer. Het kwam er alleen nooit van, omdat het niet zo goed ging met onze financiën. Daarbij had het ook geen prioriteit: het huidige sanitair voldeed wel, maar was gewoon gedateerd. We wilden iets nieuws en fris en besloten, toen de kinderen eenmaal uit huis waren, dat het er nu maar eens van moest komen. We twijfelden nog hoe we het aan moesten pakken en waar we voor weinig geld een geweldig nieuwe badkamer zouden kunnen vinden. Gelukkig kregen we van een vriend de tip eens op www.sanitairtotaal.nl te kijken. Hier lazen we een stukje over wat er komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Dat was erg handig, hier konden we tenminste iets mee!

Mooie nieuwe badkamer gevonden

Zo konden we aan Sanitairtotaal onze wensen doorgeven, waarmee zij vervolgens een kostenindicatie konden geven. We konden zo ongeveer inschatten wat we kwijt zouden zijn aan de nieuwe badkamer. Daarnaast kregen we informatie over de installatiekosten: hier konden we bijvoorbeeld op besparen door de installatie zelf te doen, met tips en advies van de deskundige medewerkers. Dat was al een hele stap in de goede richting, want dan weet je tenminste waar je mee bezig bent! Toen we eenmaal het assortiment met eigen ogen bekeken in de showroom waren we helemaal om.

Voordelen

Onze ervaringen met dit bedrijf zijn alleen maar positief te noemen:

  • veel informatie en advies
  • geweldig sanitair
  • scherpe prijzen
  • persoonlijke benadering
  • het mogen uittesten van de producten in de showroom.

We besloten de nieuwe badkamer toch maar zelf te installeren en dit was heel goed te doen met de tips die we mee kregen. Het resultaat is dan ook geweldig en we genieten dagelijks met volle teugen van onze nieuwe badkamer!

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/blog/badkamertips/kosten-nieuwe-badkamer/

Author: