Badkamer Nieuws
Image default
Sanitair

Op zoek naar een voordelige en duurzame elektrische keuken boiler?

Op zoek naar een voordelige en duurzame elektrische keukenboiler?

Wij hebben een aantal fijne tips. Want duurzaam hoeft dus niet duur te zijn. Op de website van elektrischeboiler.eu vind je voordelige én hoogwaardige elektrische boilers. Van heel schattige kleine elektrische keukenboilers tot joekels van wel 2000 liter! 

De elektrische boiler DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP bijvoorbeeld wordt gemaakt binnen de EU met uitsluitend hoogwaardige materialen.
Het boilervat is gemaakt met maar 1 lasnaad, wat zorgt voor een extra duurzame werking en zorgt dat kalk zich minder zal kunnen gaan hechten aan de binnenzijde van de boiler.

Door middel van het 2000 Watt verwarmingselement (met magnesium anode) is een een supersnelle opwarmingstijd mogelijk en de lekker dikke uit polyurethane foam gemaakte isolatiewand houdt het water extra lang warm. Zeker als je dag-nacht stroom hebt kan je hierdoor veel energie besparen.

De elektrische ECO Plus 15 liter is zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak) te monteren. En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, deze boiler kost je nog geen 165,- Euro!

 

 

Maar er is meer;

Boilers van DAT zijn er in nog veel meer volumes en formaten;

• De DAT Nofer ECO Plus ook verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• De DAT Quality Pro heb je in een 50, 80 en een 100 liter. 

• De Aparici Eficiente is plat vormgegeven en heeft een diepte van maar 28 centimeter. Deze design boilers kunnen dankzij het fraaie strakke ontwerp in het zicht gehangen worden, of je plaatst ‘m in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente is iets anders dan de eerder genoemde modellen, dit model heeft namelijk een dubbele tank. Wat als voordeel heeft dat er minder warmteverlies plaats vind en een verkorte opwarmtijd mogenlijk is.

Bij elektrischeboiler.eu is alles op voorraad zodat je je spullen de volgende dag lekker in huis kunt hebben, bovendien zijn alle boilers super simpel zelf te installeren dankzij de duidelijke montage handleidingen die je gewoon kunt downlowden vanaf de website.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/