Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Problemen als verhuurder of huurder? Lees alles over het oplossen van alle soorten problemen

Problemen als verhuurder of huurder? Lees alles over het oplossen van alle soorten huurders problemen!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een vastgoedorganisatie die gespecialiseerd is in het opkopen van woningen. Alles op het gebied van woningverhuur, alle juridische aspecten en ook technische factoren, zijn bekend bij de vastgoed specialisten van De Nationale Vastgoedportefeuille. 

Bent u huurder en heeft u een conflict met de huisbaas? Of bent u juist zelf de verhuurder en wenst u op de juiste manier om te gaan met problemen, zoals overlast of problemen met betaalgedrag? De Nationale Vastgoedportefeuille kan al uw vragen beantwoorden, ondanks dat wij geen pure verhuurder zijn.

Wenst u te weten hoe u als verhuurder om dient te gaan met geluidoverlast? Lees dan de pagina door op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille:

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-huis-verkopen-met-huurder-erin/

Ook als u huurder bent en u wordt niet correct behandeld of weggepest. Bijvoorbeeld als uw verhuurder onterecht verwijten maakt, waar u zich niet in herkend. Of als de huurder andere plannen heeft, terwijl u uw rechten als huurder heeft in de vorm van bijvoorbeeld een (onbepaalde) huurovereenkomst. Lees dan dan de pagina door van De Nationale Vastgoedportefeuille!

Veelvoorkomende huurdersproblemen:

  • Overlast
  • Wangedrag
  • Betaalachterstanden
  • Burenruzies
  • Niet handelen conform huurdersrechten

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft ook voorbeeldbrieven om een verhuurder of huurder te wijzen op de rechten, denk bijvoorbeeld aan het in gebreke stellen bij schade, maar ook het kunnen uitzetten van een huurder op de juiste manier.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-huis-verkopen-met-huurder-erin/