Badkamer Nieuws
Image default
Baden

Toch een fijn bad in huis dankzij de opvouwbare baden van Dennepark

Tegenwoordig zijn baden wellicht niet zo in, mede omdat mensen steeds vaker kiezen voor een gelijkvloerse douchewand die vaak van hardglas is gemaakt. Dit is qua styling vaak de beste keuze en er wordt steeds minder vaak voor een ouderwets bad gekozen. Het neemt nu eenmaal veel ruimte in beslag en mensen baden helemaal niet zo vaak. Dan heb je dus iets wat veel ruimte in beslag neemt, er vaak niet zo mooi uit ziet en niet zo vaak gebruik wordt. Het verwijderen van een permanent ingebouwd bad in de badkamer is ook niet iets wat je snel zal doen en het kost nu eenmaal veel geld en tijd om van het bad over te komen. Dennepark heeft hier een oplossing voor.

Dennepark biedt namelijk zeer mooie en nette opvouwbare baden die in zeer korte tijd kunnen worden uitgevouwen en gebruikt om lekker in te kunnen baden. Het grote voordeel is dat ze dus op elke gewenste positie kunnen worden geplaatst en gewoon evenveel comfort bieden dan een ouderwets bad. De opvouwbare baden zijn tevens in allerlei mooie kleuren aan te bieden, zoals roze, blauw of grijs/wart gekleurde opvouwbare baden.

Er zijn eigenlijk geen redenen om er geen aan te schaffen. De enige wat ik kan bedenken is dat er voldoende water toevoer moet zijn, maar een tuinslag kan in principe overal bij en tuinslangen zijn overal op aan te sluiten. Even langs de bouwmarkt en je hebt voor elke situatie een oplossing om jouw opvouwbare bad overal te gebruiken. Ondanks alle geweldige comfort, wijzen wij jou wel op de veiligheid. Alles met water blijft gevaarlijk, denk dus aan alles wat met veiligheid en elektriciteit te maken heeft. Gebruik het bad enkel op plekken waar het veilig is en zeker niet in de buurt van (actief) gebruik van elektrische apparaten.

https://dennepark.nl/opvouwbare-baden/