Verfraai het interieur met een platte verwarmingsradiator

Tegenwoordig zijn er fraaie design verwarmingsradiatoren op de markt verkrijgbaar. Deze mooie platte kachels kunnen in de badkamer opgehangen worden als badkamerkachel maar eveneens in het interieur. Omdat het een mooi plat design is, hangt de verwarming niet in de weg.

In de badkamer zorgt het voor een heerlijke warme ruimte maar tevens een warme en droge handdoek na het douchen, wat een luxe. Of een warme badjas om in het weekend lekker rustig koffie te drinken.

Verkrijgbaar in Zwart, Grijs en Wit

De verwarmings radiator heeft niet alleen een plat design, ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Op deze manier past het vrijwel in ieder interieur. In de kleur grijs, wit of zwart. Met platte lammellen of verwarmingsbuizen.

Geschikt voor grote en kleine ruimtes

Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en daarom geschikt voor kleine ruimtes als grotere ruimtes afhankelijk welk wattage u nodig heeft. Wel adviseren wij altijd om de kachelcalculator te gebruiken om uit te rekenen of de verwarmingsradiator in de ruimte geschikt is. Een te weinig wattage verwarmt niet goed genoeg en te veel wattage betekent teveel aan warmte, en dat is toch zonde?

Ideaal voor vakantiewoninge, studentenkamers of thuiswerkplek

De paneelkachels hebben een prachtig design en passen vrijwel in elk interieur en je haalt  hiermee de ultieme warmte in huis en tevens een mooi model wat ontzettend mooi wegvalt in het interieur door het platte design. En staat heel fraai in de badkamer.

Je zou het misschien niet zeggen maar hiermee kan de ruimte echt goed verwarmd worden. Ze zijn tevens ideaal om te gebruiken in de studentenkamer, je thuiswerkplek, in de vakantiewoning.

De voordelen op een rijtje

  • Eenvoudig te installeren
  • Strak design, past in elk interieur
  • Ideaal in badkamer, thuiswerkplek, studentenkamer
  • Verkrijgbaar in Zwart, Wit of Grijs
  • Vervaardigd van hoogwaardige materialen
  • Zowel handdoekverwarming als interieurverwarming

Wilt u nu een verwarmingsradiator aanschaffen, onze webshop is 24/7 geopend om te bestellen www.warmteshop.eu

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/huis-tuin/huishoudelijke-apparaten/klimaatbeheersing/

Author: