Voordelige complete badkamers

badkamernieuws-1

Complete badkamers

Een tijdje geleden kwam mijn man net onder de douche vandaan en toen kwam het hoge woord eruit; hij wilde wel eens gaan investeren in onze douchegelegenheid. Al vanaf het begin van ons huwelijk moeten wij het doen met een aftandse ruimte waar inmiddels zoveel schimmel op de muren zat dat wij in de veronderstelling leefden dat wij eerder viezer dan schoner werden wanneer wij ons daar probeerden te verschonen. Het was een regenachtige zondagmiddag en ik stelde voor om meteen op internet te gaan zoeken naar complete badkamers. Dus wij liepen richting de computer en googleden op ‘complete badkamers’. Het bleek in eerste instantie nog best wel lastig te zijn om een adresje te vinden dat zich had gespecialiseerd in complete badkamers. Het viel ons ook op dat heel veel bedrijven wel claimen dat ze complete badkamers verkopen maar dat dat vaak helemaal niet het geval is. Wij verstaan onder complete badkamers ook echt iets dat zich compleet kan noemen. Toch was het nog een hele zoektocht om bij een bedrijf uit te komen dat aan onze wensen kon voldoen. Wij hadden de hoop al bijna opgegeven toen wij op de site van Sanitairtotaal terecht kwamen. Al meteen bij de eerste aanblik werd ons duidelijk dat wij hier te maken hadden met een bedrijf dat onze wensen en eisen zou begrijpen. Zo op het eerste gezicht maakte deze onderneming een zeer goede indruk op ons, en aangezien mijn man erg kritisch is als het gaat om complete badkamers kan ik u dus garanderen dat dit een goed teken was. Wat wij met name zo fijn vonden was dat de website zo heerlijk overzichtelijk was. Ik ben van nature niet iemand die erg handig is met websites en computers en dan is het fijn dat de dingen niet te moeilijk worden gemaakt. Dat was hier geenszins het geval, ik heb dan ook met veel plezier door de website geklikt en ik heb mijn ogen uitgekeken, wat heeft deze winkel een fantastisch aanbod!

Voordelige complete badkamers

Sinds het auto-ongeluk van mijn man van drie jaar geleden, waarbij hij helaas aan zijn rechterzijde geheel verlamd is geraakt, moeten wij rondkomen van een uitkering. Ik werk dan nog wel maar dat levert ook niet heel veel op en daarnaast moet ik ook de zorg voor mijn man dragen want die moet veel ondersteuning hebben. Toen wij op zoek gingen naar complete badkamers hebben wij dan ook bewust geselecteerd op echt complete badkamers. Wij hadden er geen zin in om bij allerlei bedrijven allerlei onderdelen te gaan kopen en dan uiteindelijk met een allegaartje opgescheept te zitten. Dit zou waarschijnlijk ook resulteren in veel hogere kosten en daar zaten wij niet op te wachten. Complete badkamers, dat was waar wij naar op zoek waren. Aangezien mijn man dus wat minder valide is wilden wij er zeker van zijn dat deze aanbieder van complete badkamers ook genoeg kon bieden op het gebied van mindervalide personen. Dat bleek bij Sanitairtotaal geheel het geval te zijn. Dit was voor ons erg mooi meegenomen, want wij vreesden eerst van een koude kermis thuis te zullen komen. Gelukkig bleek deze winkel complete badkamers voor mensen aan te bieden die wat minder stevig op hun voeten staan. Wij hadden een ruime keus uit complete badkamers en wij hebben uiteindelijk dan ook een prachtige nieuwe natte cel kunnen aankopen. Wat ons vooral verbaasde waren de lage prijzen die dit bedrijf vraagt, wij hebben ons meerdere malen afgevraagd of er misschien niet iets fout was gegaan maar wanneer wij er dan even navraag naar deden dan bleek dat alles precies zo was berekend als dat ook de bedoeling was. Dit was een aangename verrassing voor ons en droeg dan ook veel bij aan onze algehele tevredenheid.

Uitmuntende service

Toen wij onze eerste blik op de complete badkamers hadden geworpen waren wij meteen zo enthousiast dat we bijna niet konden kiezen welke van al die prachtige complete badkamers wij dan wel zouden willen. Op zo’n moment is het fijn dat je ondersteund wordt door iemand die je advies kan geven waar je ook echt iets aan hebt. Zo wees de vriendelijke verkoper ons op de mogelijkheid om een alternatieve badkuip aan te schaffen waardoor we meer ruimte overhielden wat het douchegenot dan weer ten goede kwam. U begrijpt zelf dat wij hier natuurlijk erg blij mee waren. En zo waren er nog veel meer voordelen, alle complete badkamers hadden weer hun eigen restricties maar ook mogelijkheden. Gelukkig hebben wij na een tijdje een keus kunnen maken uit al die prachtige badkamers. En met compleet hebben wij geen woord teveel gezegd, want werkelijk alles was inbegrepen:

  • douche
  • toilet
  • kranen
  • ligbad
  • tegels
  • spiegels
  • handdoekrekje
  • deurklinken

U ziet het dus waarschijnlijk al: wij hebben een prachtige nieuwe badkamer weten te bemachtigen en dat voor een heerlijk zacht prijsje. Kom daar maar eens om bij de concurrent, ik durf er over te wedden dat wij dan veel meer geld kwijt zouden zijn geweest voor veel minder goederen van een veel lagere kwaliteit. Wat is geld uitgeven heerlijk als je er zoveel moois voor terug krijgt! Ook voor mijn man is het nu veel gemakkelijker om bijvoorbeeld te douchen. Ik kan iedereen aanraden om ook te komen kijken naar de complete badkamers van Sanitairtotaal. Zij zijn echt het beste adres wanneer het gaat om complete badkamers, wij hebben het zelf ervaren en wij zouden nooit meer anders willen.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/complete-badkamers/

Author: