Badkamer Nieuws
Sanitair

Waterontharder.info stopt kalkaanslag effectief

http://www.waterontharder.info Waterontharder zonder zout lost kalkaanslag op

Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. Energie-, en waternota nemen toe, en de levensduur van dure apparatuur neemt drastisch af, als de apparaten al niet vroegtijdig sneuvelen door afzetting van kalk.

Door de plaatsing van een Alpine Waterontharder new generation van ECH bent u van al die ellende en onnodige kosten af.

Op een 100% mileuvriendelijke manier (zonder zout) wordt bestaande kalkafzetting geleidelijk afgebroken en weggevoerd, terwijl nieuwe kalkaanslag geen kans meer krijgt.

De conventionele zoutontharders werken uiteraard ook – maar hebben vele nadelen. Zo zijn deze systemen niet onderhoudsvrij en zijn er jaarlijks verbruikerskosten. Ook worden de noodzakelijke en gezonde mineralen eruit gefilterd en vervangen door zout – dat zou je niet moeten willen.

Onze kleine module is onderhoudsvrij, gebruikt geen stroom en de fabrikant geeft zelfs tot levenslange garantie. Waar vind je dat tegenwoordig nog!

Ook mag de klant het systeem 4 maanden uittesten in eigen omgeving, niet tevreden – geld terug! Dus ook nog eens 100% zonder risico. Referenties – zoals anderen die geven – vinden wij minder sterk dan onze niet goed – geld terug garantie. Referenties zijn immers altijd goed, anders worden ze niet geplaatst. Daarnaast verbiedt de wet op de privacy ons om gebruikersgegevens openbaar te maken. Wij denken dat we met onze uniee garantie een stap verder gaan: u kunt het product zelf, in uw eigen omgeving testen.

De vele klanten (wereldwijd) staan dagelijks versteld over de effecten van onze producten, en de tevredenheidsgraad is al jaren uitzonderlijk hoog.

Informatie en bestellen kan via de webshop: www.waterontharder.info/besteldirect

 

http://www.waterontharder.info