Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

De badkamer trends van 2021

Dankzij corona hebben we een beetje meer tijd over, vooral in huis omdat veel mensen thuis werken. Er wordt dan ook veelal verbouwd, keukens, tuinen maar ook badkamers renoveren dat slaan mensen deze dagen niet over. Wat nou de trends zijn van 2021 zijn hieronder te vinden. 

Groen in de badkamer

De groene kleur in de badkamer is helemaal in, niet alleen op de muren maar ook op de grond, namelijk planten. Planten in de badkamer zie je bijna overal nu terug. De groene kleur stralen positieve gevoelens uit, het voelt levendig en nieuw.

Zwart, zwart en zwart

Witte tegels, witte kastjes en een witte wasbak, alles was vroeger wit in de badkamer maar tegenwoordig gaan we precies de andere kant op, we gaan namelijk naar zwart. Overal zijn zwarte kranen, muren en kastjes te vinden en deze trend blijkt maar niet op te houden. 

Strak en modern

De zwarte kleur blijkt dus terug te komen maar dat hoeft niet te betekenen dat wit helemaal weg gaat. Er zijn nog genoeg witte badkamers omdat dit heel strak en heel modern eruit ziet. Wat er wel vaak gezien wordt is de witte badkamer met een zwarte douchecabine, net datgene wat je veel in de woonkamers ziet met de zwarte deuren.

Koperen kranen

Ook koper blijkt terug van weggeweest, vooral de koperen kranen zijn terug. Zeker om goed op deze trend te letten wat over een tijdje zal ook deze trend niet meer weg te denken zijn uit de badkamers.

Slimme badkamers

Slimme badkamers komen ook maar al te vaak terug, slimme lampen, en een slimme douche die door middel van een touchscreen scherm werkt zijn steeds meer te vinden. Waar er ook veel op wordt gehamerd in de slimme badkamers zijn de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid want dat hoort er namelijk wel bij in een badkamer van de toekomst.