Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

De badkamer trends van 2022 matchen met je raamdecoratie

Ben je toe aan een nieuwe badkamer, wil je deze graag een prachtige uitstraling geven met de nieuwste trends? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres, hier worden de nieuwste trends van 2022 behandeld en lees je alles over de raamdecoratie. Ben je niet geïnteresseerd in raamdecoratie voor je badkamer maar ergens anders, kijk dan op www.ilumio.nl. Denk aan verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer, jaloezieën in de woonkamer en nog veel meer.

 

De badkamertrends van 2022 staan voor; natuurlijk, luxe en duurzaam. Een andere sfeer die erg populair is, is wellness. Dit creëer je met aardse en natuurlijke kleuren. Ook je raamdecoratie speelt een grote rol in. Dit heeft veel invloed op de sfeer, uitstraling en ontspanning die er in de badkamer hangt. Erg functionele raamdecoratie die er in de badkamer hangen kan zijn aluminium- en pvc jaloezieën. Dit omdat vochtbestendig zijn en dus geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Stijlvolle jaloezieën staat hoog op de lijst qua trends, van hout of pvc met een mooie houtnerf waardoor je alsnog die houtlook kunt creëren. Zwart blijft vaak een all time favoriet, zwarte jaloezieën passen bij iedere stijl maar komen ook zeker bij de thema’s luxe en wellness naar voren.

 

Raamdecoratie voor de badkamer

Met aardse kleuren zoals bruin, beige, taupe en zand, geef je jouw badkamer volledig de moderne sfeer van de komende tijd. Rolgordijnen hebben een warme en sfeervolle uitstraling. Door deze in één van de aardse kleuren te kiezen dan geeft dit al een heel ander beeld aan je badkamer. Vrees niet voor de stof, want rolgordijnen kunnen ook worden aangeboden in een vochtbestendige stof. Dit geldt ook voor plisségordijnen, deze hebben een iets wat speelsere uitstraling maar brengt alsnog veel rust.

Iets wat altijd goed tegen vocht kan, is kunststof. Pvc jaloezieën zijn daarom erg populair, dankzij de houtnerf lijken ze op jaloezieën van echt hout. Hout is een materiaal die de badkamer compleet maakt. Hout heeft een natuurlijke en duurzame uitstraling waardoor ze perfect aansluiten op de trend van 2022. De houten jaloezieën van ilumio zijn gemaakt van bamboe en lindehout, wat zorgt voor een chique en aangename sfeer. Met hout creëer je een rustgevende en vertrouwde sfeer.

De badkamer is een plek waar je tot rust wilt komen en je je veilig voelt. Daarom is het belangrijk om je badkamer volledig in te richten en de stijl te geven die bij jou past en waar je je veilig bij voelt.