Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

De ins en outs van laserontharing in Amsterdam

 

Veel vrouwen en ook mannen hebben last van ongewenste haren op hun gezicht of op andere delen van hun lichaam. Er zijn verschillende manieren om deze haren te verwijderen, zoals epileren, waxen of scheren. Met al deze methoden verwijder je de haren tijdelijk. Na verloop van kortere of langere tijd verschijnen ze weer en kan je opnieuw beginnen. Laserontharing in Amsterdam biedt je een methode om definitief van die ongewenste haren af te komen.

 

Laserontharing in Amsterdam: hoe werkt dat?

De behandeling vindt plaats met behulp van een laserapparaat. De laserstralen richten zich op het pigment van je haren. Vervolgens geleiden deze het haar naar het haarzakje, zo wordt de haarwortel vernietigd. De huid en bloedvaatjes worden beschermd tegen de warme laserstralen door een speciale koeltip die op de laser zit. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van je huidtype, de kleur van je haren en het te ontharen lichaamsdeel. Bovendien worden de haren vernietigd als ze zich in de groeifase bevinden en je haren bevinden zich niet allemaal tegelijk in deze fase. Gemiddeld heb je zes tot tien behandelingen nodig met tussenpozen van zes tot acht weken.

 

De voordelen van laserontharing

Het ontharen met behulp van laserstralen is een zachte methode waarbij je huid niet of nauwelijks geïrriteerd raakt. Ook zal je minder pijn ervaren. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je voorgoed afscheid kan nemen van je ongewenste beharing. De haartjes die nog wel overblijven, zijn dunner en zachter waardoor je geen last meer hebt van ingegroeide haren die ontstekingen en pijn veroorzaken. Je huid voelt zachter en ziet er egaal uit.

Lees hier meer over de mogelijkheden met laserontharing.