Badkamer Nieuws
Image default
Sanitair

De overtuigende kracht van laserontharing

Laserontharing ondergaan is iets waar veel vrouwen en mannen een oplossing in vinden, wanneer ze met ongewenste haartjes te maken hebben. Toch zie je nog te vaak dat mensen een drempel ervaren om hun eerste afspraak te boeken, maar waarom? Er is toch niets fijner dan het gevoel van zekerheid hebben over je eigen lichaam? Het uitzoeken van de juiste behandelaar is essentieel voor een fijne behandeling. Aandacht voor de verzorging, veiligheid en een pijnloze ervaring is hierbij heel belangrijk.

 

Waarom kiezen voor laserontharing:

  • De laser is zeer precies gericht en hierdoor worden alleen de haartjes bij het haarzakje geraakt, en ontstaat er geen enkele schade aan de omliggende huid;
  • De haargroei wordt zo goed als volledig teruggedrongen;
  • Deze behandeling heeft een kortere behandelduur dan bijvoorbeeld een IPL-behandeling;
  • Het ontharen met een laser voorkomt huidbeschadigingen of huidirritaties die het scheren of harsen wel veroorzaken;
  • De huid voelt al snel zachter aan omdat de structuur gladder wordt ne de behandeling;
  • Met laser ontharing ben je klaar voor de zomer!
  • Laserontharing wordt vaak vergoed door jouw zorgverzekeraar, controleer het hier direct: op laserontharing vergoeding

 

De zomer staat weer voor de deur, start nu jouw behandeling!

Hoe warmer het weer buiten wordt, hoe meer je geconfronteerd wordt met ongewenste haartjes. Wil je hier vanaf zijn zodat je onbezorgd kunt genieten van het zomerseizoen? Deze behandeling is hier dé oplossing voor. Andere manieren van ontharing zijn minder permanent, minder doortastend en zorgen ervoor dat je er continu druk mee blijft. Door middel van een golflengte die afgaat op het pigment van de haren, verwijderd de laser effectief de haren.

De haarzakjes waarop de laser gericht is worden vervolgens vernietigd, doordat het licht van de golflengte door het pigment wordt omgezet in hitte. De hitte zelf is voor jou nauwelijks waar te nemen. Dit komt door het gekoelde systeem van de laser. Haar groeit in fases, en hierdoor kunnen niet alle haarzakjes in één behandeling verwijderd worden. Dit maakt dat er zes tot acht weken tussen de behandelingen zit. Deze tijd is nodig om de volgende fase van haargroei te vernietigen. Vaak merk je al een aanzienlijk verschil na je eerste behandeling, en dit zal alleen maar toenemen hoe vaker je een behandeling gehad hebt. Wanneer je een eerste intake gesprek in de kliniek hebt wordt alles nog eens uitgelegd.

Klik op de onderstaande button om jouw eerste consult te plannen, en ervaar de persoonlijke behandeling en een pijnloze manier om van je ongewenste haartjes af te komen.