Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Douchecomfort door unieke lichaamsdroger

Heeft u altijd al moeite gehad met het volledig afdrogen van uw lichaam? Schuurt de handdoek of vergeet u altijd wel eens een plekje, waardoor u hier nog dagen last van ervaart? Dan heeft Lavicta dé oplossing voor al uw afdroogproblemen gevonden: de lichaamsdroger. Net als het drogen van uw haar na een goede shampoodouche kunt u vanaf nu uw hele lichaam zorgvuldig afdrogen zonder handdoek in drie eenvoudige stappen.

Stap één is uiteraard het nemen van een goede douche. U heeft een lange dag achter de rug en heeft behoefte aan een warme douche. Bent u klaar? Dan is stap twee het drogen van uw lichaam, maar niet zoals u gewend bent. Zeg maar dag tegen die handdoek, want middels een grote knop kunt u de lichaamsdroger activeren en genieten van een grondige droogbeurt. U bent zo alweer toegekomen aan stap drie, namelijk het uitgebreid genieten van deze droger. Niet alleen is deze droogtechniek een gebruiksvriendelijke manier om te drogen na het douchen, het bespaart ook nog eens tijd en ontlast het milieu. Dit heeft ermee te maken dat het afdrogen met een handdoek leidt tot schadelijke wasmiddelen en chemicaliën, die in het milieu terecht komen.

De lichaamsdroger is een veilige manier om te drogen na het nemen van een goede, warme douce en maakt een groot verschil wanneer het aankomt op het drogen van ouderen. hulpmiddelen voor ouderen in de badkamer zijn essentieel, aangezien ze dienen als valpreventie en vergemakkelijking van het douchen. Ook kennen veel wellness centra onze lichaamsdroger als luxe, maar voor veel verpleeghuizen en revalidatiecentra is de lichaamsdroger van Lavicta een must. Herkent u de moeilijkheden die optreden bij het nemen van een douche? Wacht dan niet langer met de aanschaf van de lichaamsdroger van Lavicta en gun uzelf meer douchecomfort.

https://lavicta.nl/