Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Een nieuwe badkamer bouwen: Waar op letten?

Een nieuwe badkamer laten bouwen kan nogal een gedoe zijn. Er zijn namelijk verschillende factoren waar men op dient te letten. Welke betegeling wilt u? Welke kleur? Hoe wilt u het licht verdelen. Lees de 3 tips die hier beneden staan om een correcte beslissing te kunnen maken over hoe uw droom badkamer er uit komt te zien.

Stijl

Wat mensen vaak vergeten is dat een badkamer eigenlijk wel bij de rest van het huis moet passen. Het kan nog al vreemd zijn als u een strak en modern ingericht huis heeft en dan kiest voor een houten en boeren badkamer. Zorg ervoor dat u met de nieuwe badkamer de harmonie in uw huis waarborgt.

Voorzieningen

Er zijn tegenwoordig verschillende moderne voorzieningen die u kunt verwerken in uw badkamer. Wilt u een douchecabine met bad of juist gescheiden? Sommige badkamers zijn nu zo luxe dat men er een sauna in kan verwerken. Wilt u een regendouche of een stoomdouche? Denk hier goed over naar voordat u keuzes maakt over het inrichten van de badkamer.

Handigheden

Een handigheidje wat vaak wordt vergeten is bijvoorbeeld ook een douche dorpel. Een douche dorpel is een handig snufje dat er voor zorgt dat uw gehele badkamervloer niet nat wordt na het douchen. Een douche dorpel is ook ideaal voor het groeien van schimmel de je badkamer aangezien er geen water meer tussen door kan sijpelen. Verder is het ook handig om te denken aan het aanschaffen van speciale spiegels die niet beslaan tijdens het douchen. We weten allemaal hoe vervelend het kan zijn om voor de spiegel ons haar te kammen wanneer de spiegel nog volledig beslagen is. Ten slotte is het goed om een fatsoenlijke afzuiging te laten installeren in de badkamer. Een kwalitatieve afzuigkap kan al een heel eind helpen met het bestrijden van de schimmelgroei in uw badkamer.

https://waterkeringdouche.nl/douche-dorpel/

Gerelateerde artikelen

5 veelgestelde vragen over badkamer tegels

Radiatoren in de badkamer installeren

Badkamermeubel kopen, let hierop!