Badkamer Nieuws
Image default
Sanitair

Je voeten verdienen wat aandacht bij de pedicure in Enschede

Bij de bekendste pedicure in Enschede wordt er veel aandacht besteed aan het verzorgen van de voeten maar je kunt er  ook voor kiezen om nog wat extra behandelingen erbij te nemen voor een optimale ontspanning. Wist je dat het aanraken van de voeten zorgt voor een algehele ontspanning in het hele lichaam? Uit onderzoek is gebleken dat mensen door het aanraken van de voeten en dit te masseren en de sieren en pezen hier te stimuleren meer rust in de rest van het lichaam ervaarde. Het doen van een behandeling bij de pedicure in Enschede is dus niet alleen maar goed voor je voeten en de gezondheid daarvan, maar ook voor de rest van je lichaam zal het goed doen.

 

Combinatie behandelingen

Kies bij de pedicure in Enschede voor een basis behandeling waarbij alle zaken omtrent je voeten, hielen en nagels worden aangepakt. Of kies je voor een combinatie van de basis behandeling met een stukje Wellness, waarbij je nog meer in de watten zal worden gelegd. Het wordt aangevuld met een verzorgend masker voor de voeten die ervoor zorgt dat de huid helemaal zacht wordt en je voeten goede stoffen tot zich krijgen. Door een tijdje met de voeten in een masker te zitten voelen ze weer geheel zacht naderhand.

 

Schoonheidsbehandelingen

Ook heb je bij de pedicure in Enschede een keuze om een combinatie te doen van een basis behandeling met een schoonheidsbehandeling. Hieronder valt bijvoorbeeld het harsen van de onderbenen, de bovenbenen, de oksels en de tenen. Maar hieronder kan je ook beschouwen, het lakken van de teennagels of het aanbrengen van  gelnagels. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een diepte reiniging van de voeten met afsluitend een scrub behandeling. Laat je voeten even helemaal onder handen nemen door de pedicure in Enschede.