Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Personeels- en salarisadministratie uitbesteden

Werknemers krijgen aan einde van elke maand een loonstrook met alle informatie over het salaris, dat tot stand is gekomen door belasting- en premieaftrek. Daarnaast staat er informatie op over een eventuele bedrijfsauto en kortingen op het loon. Uiteindelijk vormt de salarisadministratie een belangrijk onderdeel voor de totstandkoming van het salaris. Het kost echter veel tijd om deze op orde te krijgen, omdat er op basis van personeelsgegevens een salaris tot stand kan komen. De personeelsadministratie bestaat onder andere uit het verwerken van verlofaanvragen en ziekteverlof. Het geeft voornamelijk inzicht in de arbeidsproductiviteit van werknemers, maar het vormt ook de basis voor de salarisadministratie. Verlofaanvragen zullen namelijk verwerkt worden in de salarisberekening. Wanneer de personeelsadministratie dus onvoldoende nauwkeurig is, zullen er fouten ontstaan in de salarisverwerking.

De personeels- en loonadministratie kunnen erg ingewikkeld worden en kunnen ook complexe vraagstukken veroorzaken. Om die reden is het verstandig om de loonadministratie uit te besteden aan een extern bedrijf. CBBS is zo’n bedrijf dat zich graag bezighoudt met loonverwerking en orde op zaken stellen voor wat betreft de personeelsadministratie. Door onze kennis en ervaring weten wij precies hoe veelvoorkomende problemen eenvoudig opgelost kunnen worden en wat het beste advies is in zekere situaties. Onze HR-consultants zijn daarom ook bereid om de gegevensverwerking te optimaliseren en te adviseren over controles van loonstroken en output. Ervaart u dus problemen met de salarisverwerking of personeelsgegevensverwerking? Dan staan de consultants van CBBS voor u klaar.

CBBS is een kleinschalig bedrijf, waardoor wij het belangrijk vinden om het persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden. Wij weten waar ondernemers tegenaan lopen bij het verwerken van personeelsgegevens en kunnen daarom aansturen op verbeteringen. Als betrouwbare partner willen wij graag met u meedenken over mogelijkheden en oplossingen en een helpende hand bieden in de salarisverwerking.

https://www.cbbs.nl/