Badkamer Nieuws
Image default
Baden

Vloeren geïnspireerd door: Noorderlicht

Hoewel de winter misschien wel het koudste seizoen is, brengt het ook een gevoel van magische schoonheid met zich mee als de natuurlijke wereld in een zachte witte deken valt en vlammen knetteren in onze open haarden. Op het noordelijk halfrond is dit de beste tijd van het jaar om het fenomeen ‘het noorderlicht’ te ervaren. Een aurora van glinsterende kleuren, deze prachtige lichtshow komt en gaat meestal in korte uitbarstingen, die vaak maar een paar minuten duren. Maar soms is dat alles wat je nodig hebt om inspiratie op te doen! Laat deze levendige kleuren dit seizoen je huisontwerp beïnvloeden door complementaire vloeren en wandontwerpen.

Winterkleurenpaletten

We hebben een collectie op de winter geïnspireerde tinten samengesteld die de schitterende patronen weerspiegelen van het noorderlicht. Van donker fluwelen blauw en echt groen tot fel oranje en gedurfd paars, dit palet creëert een coole reeks Scandinavische pastels en rijke kleuren die vaak de winternachthemel domineren. Combineer deze kleuren met overgangsvloeren voor gebruik op je muren en in je accentmeubels, zodat je een persoonlijk modern minimalisme kunt bereiken. In de winter denk je niet meteen aan bruin laminaat of een donkere houten vloeren, maar een mooie witte bijvoorbeeld. Wat ideaal past bij dit seizoen.

Cool Stone Tile

One van de beste manieren om een natuurlijke winterse look te bereiken, is door middel van koel getinte tegelvloeren. Floorcraft’s Quartetto in Cobalto Unpolished is het perfecte voorbeeld van een dergelijke tegel met zijn natuurlijke, ambachtelijk vervaardigde steen met een encaustische textuur die een subtiel patroon toevoegt aan vloeren, muren, achterwanden en werkbladen. Deze Keltische blauwe kleur brengt grijze ondertonen naar voren in je ruimte en past goed bij koele afwerkingen zoals staal en zilver. Til uw interieur naar een hoger niveau door deze tegel te combineren met natuurlijke blauwe accenten in uw interieur om een vleugje kleur toe te voegen.

Grijs getint hardhout

If you’ neigt u deze winter meer naar een hardhoutlook, maar wilt u toch de nadruk leggen op koele grijstinten, kies dan voor Floorcraft’s Ariela engineered hardwood in Estate. Dit prachtige wit eiken, draadgeborsteld hardhout geeft je huis een natuurlijke schoonheid die past bij rustieke en eigentijdse stijlen. Ariela hardhout heeft een laagglanzende afwerking en voegt een rijk gevoel van karakter toe door zijn opvallende grijze brede plankontwerp.

Briljant gedurfde pluche tapijten

Misschien dat jij’ op zoek naar een warmere vloeroplossing in uw slaapkamers en woonkamers tijdens de koude maanden. Als dit het geval is, bekijk dan Hearth & Home’s Fowey II in Treetop een diepgroen, of de rijke kleuren van de Passages by Tigressa-lijn. Dankzij de getextureerde gesneden poolconstructie is het Fowey-tapijt veelzijdiger en nonchalanter dan een gewoon Saksisch tapijt, maar het vertoont ook geen voetafdrukken of vacuümsporen. Met verbeterde vezeltechnologie maakt dit pluche tapijt gezinsactiviteiten mogelijk dankzij de ingebouwde vuil-, vlek- en slijtvastheid. 

 

https://vloerenbaas.nl