Badkamer Nieuws
Image default
Badkameraccessoires

BH voor iedere gelegenheid

BH voor iedere gelegenheid

Steeds vaker zien we dat vrouwen hun bh afstemmen op hun outfit. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze zichzelf een stuk zelfverzekerder voelen, maar komt het ook de volledige outfit meer dan ten goede. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je een prachtige sjieke jurk draagt, maar hier vervolgens een plunge bh onder aan doet, dit niet echt heel erg bevorderlijk werkt. Zorg er daarom dus ook voor, dat je wel weet welk type bh je aandoet onder welke kleding. Om je daarmee te helpen, hebben we een aantal type bh’s voor je op een rijtje gezet, waarvan we zeker weten dat je hier wel een mee loopt te stoeien.

Sport bh

Een sport bh is een bh die je logischerwijs draagt tijdens het sporten. Toch zijn er nog steeds veel vrouwen die het dragen van een sportbh een stuk minder belangrijk vinden en de voorkeur geven aan een duurdere sportlegging. Toch is het goed eens een kijkje te nemen op sportbh.nl, om te kijken wat er allemaal beschikbaar is en nog belangrijker, wat het belang is van het dragen van een goede sport bh tijdens het sporten. Je zult namelijk verstelt staan van wat de gevaren zijn wanneer jij regelmatig de sportschool induikt en in plaats van een sport bh een normale bh gaat dragen. De kans op eventueel letsel bij het dragen van een normale bh ten opzichte van een sport bh is namelijk erg groot. Zo kun je last krijgen van je nek, rug of schouders of in het ergste geval van beschadigd borstweefsel.

Push up bh 

Heb jij binnenkort een gala of ander feestje en wordt er van je verwacht dat je aantreed in een sjieke jurk, dan is het verstandig te kiezen voor een push up bh. De reden is namelijk dat de meeste jurken vaak lager uitgesneden zijn dan je bij normale kleding bent gewend. Dit zorgt ervoor dat wanneer je een normale bh draagt, je borsten ietwat in het niet kunnen vallen. Het grote voordeel aan een push up bh, is dat je deze in allerlei verschillende bh maten kunt krijgen. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken of er wel een geschikte maat is die jij zoekt, want deze is er absoluut. Door een push up bh te dragen zorg je ervoor dat je borsten worden gelift. Op deze manier komen je borsten veel beter tot z’n recht, waardoor je ook mooier tot uiting komen in je jurk. 

 

Gerelateerde artikelen

5 manieren waarop een handgreep je woning kan verrijken

Butaan geiser, handig op reis of op de camping