Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Comfortabel warm in uw badkamer met de Calthermic elektrische badkamer kachel

 Comfortabel warm in uw badkamer met de Calthermic elektrische badkamer kachel

De Calthermic elektrische badkamer kachel is zeer praktisch als het gaat om verwarmen van de badkamer. Met zijn strakke smaakvolle design is deze kachel dan ook echt een lust voor het oog. De kachel is zeer makkelijk te bedienen en beschikt over diverse funties, namelijk:

  • 5 warmte standen
  • Tijd instelbaar
  • Handdoekdroog modus
  • Kinderbeveiliging

De temperatuur van de Calthermic elektrische badkamer kachel is digitaal in te stellen op een goed afleesbaar LCD scherm en ook  voorzien is van een tijdklok met een tijdsbestek van 24 uur wat erg handig en voordelig is zodat u de kachel niet onnodig hoeft te laten functioneren. Dit bespaart u onnodige kosten als het gaat om elektra verbruik. De kachel heeft een maximaal opgenomen vermogen van 500 Watt.

Met zijn compacte afmetingen L 90 x B 61,5 x D 15 cm is de Caltermic elektrische kachel erg eenvoudig te plaatsen in de badkamer. 

Als u een handdoek voorverwarmt wilt hebben zet u de extra modus handdoekverwarmen aan en u heeft binnen een zeer korte (instelbare) tijd een heerlijk verwarmde handdoek, wat fijn is als het buiten nat en guur is. Omdat de kachel ook nog voorzien is van meerdere standen en een tijdsklok heeft kunt u de warmte en de duur van verwarmen dan ook zelf bepalen zodat het nooit te warm of te koud is en ook de tijdsduur van verwarmen heeft u zo prima in de hand.

De Calthermic elektrische badkamer kachel is voorzien van een kinderbeveiliging zodat zij zich nooit kunnen branden aan de kachel en is zeer veilig in gebruik.Het mooie van deze elektrische badkamer kachel is dat hij u zal verrassen qua energiezuinigheid en zo een toegevoegde waarde is in uw badkamer. Het design de kleur en het compacte model maken het helemaal af.

Niets is zo prettig om na een lange dag werken sporten of na een heftige regenbui en doorweekt te zijn uw handdoek alvast voorverwarmt te hebben zodat u na het baden of douchen een heerlijk verwarmde handdoek heeft.

mocht u meer willen weten over de Calthermic elektrische kachel of bent u op zoek naar een andere elektrische kachel kijkt u dan eens op https://elektrischekachel.eu/

 

https://elektrischekachel.eu/Badkamer/Badkamer-handdoek-kachel-Calthermic-Niza