Badkamer Nieuws
Image default
Tegels

Creatief zijn met gebakken waaltjes

Bent u een en al creativiteit? Hebt u ook altijd bijzondere ingevingen en gekke ideeën waar je jouw ei helemaal in kwijt kan? Wist u dat u gebakken klinkers op eindeloos veel manieren kan leggen? Denk dan eens na over sierbestrating van Bricks and Stones! Legpatronen van gebakken klinkers zijn er talloos. U bent vast en zeker bekend met het traditionele zigzagpatroon en het halfsteensverband, wat de manier is waarop de meeste muren gemetseld worden. Echter, er bestaan ook elleboogverbanden en keperverbanden. Al deze manieren zijn niet alleen toepasbaar op gemetselde muren en bestratingen, maar vooral ook op de sierbestrating van uw tuin! Wanneer u echt al uw creativiteit kwijt wil, kunt u er zelfs voor kiezen om de klinkers in verschillende kleuren te gebruiken voor de bestrating. Voor deze legpatronen zijn gebakken waaltjes de vaakst voorkomende klinkers.

Ter aanvulling op de sierbestrating kunt u siergrind in uw tuin laten aanbrengen. Siergrind oogt speelser en steekt mooi af tegen de statische tegels of de creatieve legpatronen. Waar siergrind lange tijd diende als half verharding van de oprit, wordt het nu steeds vaker gebruikt voor het pad of terras. Door de zachte uitstraling ervan is siergrind mooi te gebruiken in combinatie met waaltjes of keramische terrastegels.

Wilt u gebakken klinkers kopen om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven? Bent u helemaal weg van creatieve legpatronen of kiest u liever voor keramische tegels? Heeft siergrind ook uw interesse gewekt en lijkt het u een mooie vernieuwing om aan te brengen in uw tuin? Laat u dan informeren door Bricks and Stones over de mogelijkheden van sierbestrating. Wij adviseren u graag en delen uw passie voor creativiteit en originaliteit. Ook als u wat minder creatief bent, denken wij graag met u mee om uw tuin helemaal eigen te maken.

https://www.bricksandstones.nl/