Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Handdoek bedrukken

Een zacht, comfortabel en luxe geschenk, zo kun je een handdoeken, strandlakens en badjassen wel omschrijven. Dit relatiegeschenk hebben we in veel maten, modellen en kleuren. Ook zijn er diverse kwaliteiten van het materiaal. Van een promotie handdoek die wat dunner is maar zeer scherp geprijsd tot een zeer dikke en luxe hotelhanddoek waar je in wegzakt. Naast normale handdoeken die het formaat hebben van de handdoek bij u thuis in de badkamer, zijn er ook grote strandlakens en handdoeken speciaal voor de fitness en voor het golfen. Deze handdoeken hebben een speciaal formaat wat ze geschikt maakt voor de gelegenheden.

Handdoek borduren

Een deel van onze handdoeken kunnen wij voorzien van een bedrukking ( meestal op de rand), maar de meeste klanten kiezen voor een borduring. De prijs van een borduring is afhankelijk van het aantal steken en daarom kunnen wij hier geen standaard prijzen voor geven. Heeft u een idee omtrent het borduren van een handdoek, laat het ons weten, wij offreren u graag een scherpe prijs. Handdoeken bedrukken met uw logo en badhanddoeken bedrukken is echter ook mogelijk.

Handdoeken met inweving

Een heel mooie techniek om uw logo of slogan in de gehele handdoek te krijgen is inweving. Dit kan over de gehele handdoek of alleen in de boord van de handdoek. De handdoek wordt in uw eigen 2 kleuren ( soms 3 kleuren) geweven, tijdens het weefproces wordt uw ontwerp meegeweven. Het is dus helemaal custom made naar uw wensen. Bij een all over inweving zijn de begin aantallen wat hoger maar bij bandinweving zijn kleinere oplages mogelijk. Neem voor vragen, prijzen en voorbeelden contact met ons op, we adviseren u graag.

Hoog laag reliëf inweving

Bij een reliëf inweving wordt uw ontwerp zichtbaar door hoogteverschil in de polen van de handdoek. Dit kan over de gehele zijde van een handdoek. Deze techniek wordt ook wel hoog-laag weving genoemd.

Full colour bedrukte handdoeken

Een full colour bedrukte handdoek wordt aan 1 zijde geheel voorzien van een digitale full colour print. Hierin kunt u veel kleuren en details kwijt. De polen van de handdoek zijn korter waardoor de handdoek wat platter is maar daardoor blijft de bedrukking goed zitten. Ook na wassen en drogen blijft de bedrukken mooi. Een strandlaken bedrukken in fulll colour is in meerdere maten mogelijk.

Hamam doeken bedrukken

Hamamdoeken zijn van origine Turkse handdoeken die vele in de Turkse hamam worden gebruikt. De doeken zijn van dun katoen geweven waardoor ze licht in gewicht zijn en snel drogen. Ze kunnen worden gebruikt als handdoek of als pareo. De handdoeken hebben horizontale witte strepen over de gehele handdoek. De handdoeken zijn er zowel in rechthoekige vorm als in ronde vorm. Wij kunnen deze handdoeken bedrukken of van een borduring voorzien.

Val op met op maat bedrukte handdoeken met het logo van uw bedrijf.

Als u of uw klanten werken in sportartikelen, gastvrijheid, scholen, universiteiten, of gewoon graag naar het strand gaan, uw promotiecampagne kan niet mis gaan met handdoeken met uw logo. Promoot je fitnesscentrum met een sporthanddoek met logo en aangepaste zweetbanden. Of leg de handdoeken en washandjes in uw hotelkamers of B&B. Geef uw medewerkers en klanten golfhanddoeken met uw eigen logo erop voor het volgende bedrijfsgolfuitje. Of geef uw strandminnende klanten een flinke en comfortabel bedrukte strandlaken. Vier teamgeest of schooltrots met handdoeken waarop uw logo staat geborduurd en gebruik deze tijdens uw volgende sportevenement in de buitenlucht.

Bedrukte strandhanddoeken zijn wandelende billboards die tevens praktische en doordachte relatiegeschenken zijn. Handdoeken zijn ook geweldige giveaways die helpen bij het bevorderen van uw naamsbekendheid. Koop sporthanddoeken met uw logo voor uw sportieve klanten, strandlakens voor de strandliefhebbers, mooie hamamdoeken voor de saunagangers en een zachte warme badjas met opdruk voor degene die liever thuis blijft. Ook kunnen wij badslippers bedrukken. Zo kun je iedereen blij maken met een mooie relatiegeschenk.

https://www.relatiegeschenk4you.nl/verzorging-wellness-bedrukken/handdoeken-strandlakens-bedrukken/handdoeken-badhanddoeken-bedrukken/