Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Maak gebruik van de expertise van professionals bij de aanschaf van een elektrische boiler.

Maak gebruik van de expertise van professionals bij de aanschaf van een elektrische boiler. 

Stel, je bent op zoek naar een elektrische cv ketel of een elektrische boiler maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of je twijfelt welke boiler of cv geschikt is voor jouw situatie.

Je kunt zelf het wiel proberen uit te vinden, maar het is natuurlijk handiger gewoon advies in te winnen bij mensen die hier al jaren in gespecialiseerd zijn.

Een bezoekje brengen aan de website van elektrischeboiler.eu is precies wat je nodig hebt om alles aan de weet te komen op het gebied van elektrisch aangedreven apparatuur. Op deze website vind je ook een handige hulpje; een online boiler/cv calculator. Het werkt heel simpel; je vult in wat voor douchekop je hebt, met hoeveel personen je thuis bent en hoe lang er gedouched wordt. Zo rolt er advies op maat uit. 

En ook zo kan je dat doen voor de keuze van de juiste elektrische cv ketel.

Er is een ruime keuze op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu. Zo zijn er close-in boilers van 5 of 10 liter van de rerenomeerde merken Lemet en DAT. Deze boilers hebben een dikke plyuretaan foam isolatiewand waardoor het water in de boiler extra lang warm blijft, waardoor je fiks op de energiekosten bespaart, met daaromheen een buitenwant van kunststof bij de kleine modellen en een dikke metalen buitenwand bij de grotere modellen.

Van het merk Lemet is er een EcoWay elektrische boiler te koop op dezelfde website. Deze boiler is computergestuurd en meet steeds de beste tijd voor het wel of niet verwarmen van het water. Ook dit draagt bij aan een flinke energiebesparing.

Andere merken ziijn er ook zoals het merk Wesen.

 

 

Dit merk is ontstaan doordat een aantal technische specialisten die samenwerken bij een andere fabriek de koppen bij elkaar hebben gestoken en een elektrische boiler ontwikkelden die technisch gezien stukken beter is geworden dan de elektrische ketels die reeds op de markt waren.

Deze elektrische boilers hebben dan ook het hoogsthaalbare energielabel op dit moment verkrijgbaar. Een label A/B. De elektrische ketels zijn voorzien van een dubbele tank, zijn plat uitgevoerd, hebben een titanium versterkte binnenketel en hebben een diepte van slechts 25cm. 

Na een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu ben je een stuk wijzer, alles is op voorraad en kan je de volgende dag al in huis hebben.

Of breng een bezoek aan de showroom en stel al je vragen aan deze specialisten.

 

Een dikke aanrader!

https://elektrischeboiler.eu/