Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Nieuw witgoedapparatuur huren

Het kan helaas altijd gebeuren dat de wasmachine of wasdroger kapot gaat. Dit gebeurt meestal op het meest vervelende moment en de reparatiekosten zijn vrijwel altijd hoger dan het aanschaffen van een nieuw apparaat. Maar wat nou als je de financiële middelen niet hebt om direct een nieuwe machine aan te schaffen? Of als je over een tijdje samen gaat wonen, en je dan ineens twee wasmachines hebt?

Huur een wasmachine!

Een goede tussenoplossing is dan witgoed huren. Je hebt dan niet de dure kosten voor het aanschaffen van een nieuw product of het laten repareren van de oude, en je zit dus ook niet met twee apparaten als je gaat samenwonen. Goedkoop witgoed huren is hierbij dus ideaal en daarbij kost het je ook niet veel.

Kosten van het huren

Zowel de wasmachines als de wasdrogers zijn te huren voor een laag bedrag per maand, tussen de 12 en de 16 euro. Hierbij is het afhankelijk voor welk merk je kiest, maar ook hoeveel kilogram erin kan en hoeveel toeren hij draait. Daarnaast is het ook mogelijk een wasmachine en droger te huren in de vorm van een combideal. Je huurt dan een Sharp wasmachine en condensdroger die allebei een inhoud hebben van 7 kilogram, voor nog geen 25 euro per maand.

Het termijn bedrag moet vervolgens iedere maand aan het einde worden overgemaakt. Witgoed huren doe je door midden van een huurovereenkomst waarbij je eerst de 1e termijnbetaling over moet maken, voordat de apparaten bij je thuis afgeleverd worden. Het huren van het witgoed is minimaal voor een jaar. Langer huren mag uiteraard ook, na het eerste jaar is de huur iedere maand opzegbaar.

Krijg je een storing of heb je het idee dat je wasmachine of droger defect is? neem dan contact op met de klantenservice zodat zij voor een oplossing kunnen zorgen.

https://www.witgoedhuur.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat een traprenovatie op maat maken voor je oude trap

Badkamermeubels online bestellen

Loodgieter inschakelen Amsterdam