Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Parfumvrij en ecologisch wassen als alternatief

Parfumvrij en ecologisch wassen als alternatief

Ben jij al bekend met neutraal en ecologisch wassen? De waspoeder en vloeibaar wasmiddel van Klok is dan hét alternatief op de traditionele waspoeders en wasmiddelen die je vindt in de supermarkt. Het is in elk opzicht een beter product als je vooral waarde hecht aan milieubewust wassen en reinigen. De formule van klok is dusdanig gemaakt dat het ook prima oplost in lage temperaturen, zodoende zijn onze wasmiddelen al oplosbaar in 30 graden celcius. Zo bespaar je dus ook energie en dat is goed voor het milieu.

Klok wasmiddelen zijn dermatologisch getest

Goed om te weten is dat de wasproducten van Klok ook heel huidvriendelijk zijn. Dat komt omdat alle Klok producten uitvoerig getest worden door dermatologen. Hierdoor zijn de Klok eco producten voorzien van het unieke Asthma Allergy Nordic label. Een uiterst hoogwaardig label afkomst uit Scandinavië, waarbij onafhankelijke dermatologische testen worden uitgevoerd van wasproducten en de effecten daarvan op de huid. Omdat onze producten dit label bevatten, kan er met grote zekerheid gezegd worden dat de wasproducten vrij zijn parfum en kleurstoffen. Dit maakt het uitstekend geschikt voor mensen met een allergie of mensen die een allergische reactie krijgen van bepaalde stoffen.

Groot verpakking waspoeders voor extra voordeel

Speciaal voor grootverbruikers, denk aan grote gezinnen, bieden we onze XXL verpakkingen van Klok waspoeder kleur en wit. Deze verpakkingen zijn extra groot en geschikt voor ca. 71 wasbeurten. Lekker veel dus! En we verkopen deze extra scherp geprijsd in onze eigen webwinkel dus dat betekent extra voordeel voor jou!

Ieder jaar test de Consumentenbond de werking van verschillende wasmiddelen van diverse fabrikanten. Ook de waspoeders van Klok zijn meegenomen in de test. De resultaten van deze test lieten zijn dat van alle ecologische wasmiddelen, Klok als beste uit de test is gekomen!

Kijk ook op: consumentenbond.nl/test/woning-huishouden/test-wasmiddelen (om de testresultaten te kunnen bekijken dien je lid te zijn van de consumentenbond.)

Begin vandaag nog met goede voornemens en kies voor Klok

Het is nooit te laat om je gedrag aan te passen en milieubewuster bezig te zijn met je huishouden. Met Klok kun je het hele jaar door fris en schoon je kleding wassen en daarbij kun je kiezen uit Wit en Kleur.

Klok Waspoeder Wit is ecologisch verantwoord en huidvriendelijk. Bovendien werkt het ook bacteriëndodend. De receptuur bevat namelijk zuurstofbleekmiddel waardoor bacteriën en eventuele ziektekiemen worden gedood als je wast op minimaal 60 °C. Doe ook af en toe een kookwas om ondergoed, beddengoed en thee- en handdoeken grondig te reinigen.

Behalve handen wassen en een goede keukenhygiëne is het ook belangrijk om extra aandacht te besteden aan het wassen van bed- en badtextiel. Klok Waspoeder wit is een uitstekende keuze als je regelmatig op 60°C wilt wassen of de kookwas wilt doen. Je reinigt bovendien ook de wastrommel: achtergebleven huid- en vetresten worden grondig verwijderd bij een kookwas. Probeer het maar eens, de wastrommel zal een stuk frisser ruiken.

Wist je dat…? Ingebouwde waterontharder in Klok waspoeder

Houd bij de kookwas altijd de hoogste dosering aan: dit komt de werking ten goede en kalkaanslag krijgt minder kans. Lees voordat je gaat wassen altijd goed het etiket, op de verpakking van Klok waspoeder wit staat de maximale wastemperatuur. De ingebouwde waterontharder in Klok Waspoeder wit voorkomt kalkaanslag bij wassen boven de 60°C.

Verkrijgbaarheid

Klok Waspoeder wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online in onze eigen webshop. Bestel je online dan hanteren we gratis verzending in Nederland vanaf €30,-

https://www.klok-eco.nl/