Badkamer Nieuws
Image default
Sanitair

Tips nieuwe badkamer en sanitair

Als u voor een nieuwe badkamer, keuken of sanitair gaat, vergeet dan de loodgieter Amsterdam niet. Het is te begrijpen dat velen denken zelf makkelijk een klusje thuis te kunnen klaren. Als voorbeeld, er zijn tv-programma’s waarbij het doe-het-zelven in en om het huis heel eenvoudig lijkt. Desalniettemin is het beter om gelijk bij eerste aanleg een professionele loodgieter en installateur erbij te betrekken.

 

De 24/7 spoedservice komt veel tegen

De loodgieter Amsterdam heeft een 24/7 spoedservice. Deze service heeft het meeste werk op adressen waar doe-het-zelvers en beunhazen aan het werk zijn geweest. De werkzaamheden van de spoedservice zijn heel divers, dus het heeft niet alleen te maken met het ondeugdelijk installeren van badkamers, keukens en sanitair. Het kan ook een lekkage aan een plat dak zijn omdat een doe-het-zelver in het bitumen dak een lichtkoepel heeft gemaakt, evenals een storing met de ketel omdat deze door een beunhaas is onderhouden. Het is vervelend om de eigenaar of eigenaresse van een pand te vertellen dat het nu duurder is. Hij of zij heeft al het materiaal en eventueel het uurloon van de beunhaas moeten betalen. Daar komt een rekening bij van de spoedservice. De oplossing is vaak opnieuw aanleggen of installeren maar dan goed, wat nog een rekening met zich meebrengt.

 

Loodgieter Amsterdam

De eerste tip van de loodgieter is dus om op de vitale punten van een pand niet te gaan doe-het-zelven. Gas, water, en licht moet goed aangelegd zijn. Dit geldt ook voor kleine zaken met als voorbeeld de riolering. Afvoer van water lijkt onbelangrijk, en PVC lijmen en wegleggen eenvoudig, maar daar kunnen zich ook vervelende storingen voordoen. De spoeddienst wordt erbij geroepen omdat er water van het plafond druppelt, en wat blijkt de afvoer van het bad op de bovenverdieping is aan het lekken. De doe-het-zelver dacht, niemand krijgt het te zien, want het komt toch onder een tegelvloer, maar helaas moet de nieuwe tegelvloer eruit met wederom dubbele kosten als gevolg. Laat dus alles op het gebied van gas, water, en licht sowieso door een professional uitvoeren. Het is dan ook gelijk beter om bijvoorbeeld de wasbak door diezelfde prof te laten installeren. Het kan zijn dat u klussen in en om het huis als liefhebberij heeft, en dat u per se iets eigens aan het pand wil geven. Het mooie is dat na het installeren komt het decoreren. Als die WC met fonteintje goed geïnstalleerd, en op de aan- en afvoer van water staan alle garanties. Ook met de elektriciteit zit het in de nieuwe WC goed, dan heeft u alle kans om bij de bouwmarkt tegels en tegellijm te kopen. Dan gaat inderdaad wat u op tv ziet gelden, u kunt zelf uw woning mooi maken voor een lage prijs. Meestal zijn doe-het-zelvers mensen die vaak met trends meegaan, dat die tegels van de bouwmarkt niet lang mooi blijven geeft niet, want over pakweg vijf jaar is de mode toch weer anders, en wil de doe-het-zelver die nieuwe hype hebben. Het grote voordeel van dit alles, het is goedkoop op de lange termijn. Er doen zich geen storingen voor, en uw pand blijft waardevol. Ga dus voor een nieuwe badkamer en sanitair naar de loodgieter Amsterdam.

https://loodgietersbedrijf-amsterdam.nu/