Badkamer Nieuws
Image default
Sanitair

Voor professioneel interieuradvies moet je in Nijmegen zijn

We zijn gespecialiseerd in het geven van gespecialiseerd interieuradvies in Nijmegen voor particulieren en bedrijven in Nijmegen en omgeving. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met architectuur en interieur te maken heeft en de nieuwsgierigheid voor nieuwe creatieve projecten is dan ook een logisch gevolg. We proberen niet alleen verder te denken, maar werken vaak met alles wat er om ons heen is. Dat geeft inspiratie en motivatie om het beste uit elke situatie te kunnen halen. Bij ons hoeft u dan niet perse nieuwe meubels aan te schaffen. Maar kan best dat we werken met hetgeen u al heeft. We zetten er geen enkele ander tintje aan en zorgen voor een product om daar u tegen te zeggen.

Tevreden met jouw eigen stijl of ben je dringend aan verandering toe.

Het is niet alleen goed, maar ook belangrijk om te luisteren naar de alledaagse gebeurtenissen. Dat geeft ons inspiratie voor mijn creatieve ontwerpen. Ik vind het belangrijk dat we kijken naar wat voor een gevoel je wilt dat het interieur oproept en dat we samen een stijl vinden waarin je happy bent. Ons Project vertaalt deze wensen naar een ontwerp en advies op maat.Naast het geven van interieuradvies aan particulieren en bedrijven in Nijmegen ontwerpen we ook meubels op maat. Dus u ziet dat u niet alleen voor advies bij ons terecht kunt, maar voor veel meer.

Interieuradvies Nijmegen online boeken.

In deze lastige periode is het handiger om online een afspraakje te boeken. U kunt dan ook gerust de tijd nemen om te kijken wat we allemaal aan te bieden hebben. De diensten die we ook aanleveren moeten voor ons beide goed zitten natuurlijk. Wat ook de bedoeling is en we hebben graag dat elke klant tevreden terugblik op hetgeen we geleverd hebben.