Badkamer Nieuws
Image default
Douches

Wanneer een duurdere elektrische step kopen?

We weten al dat elektrische steps zowel buitengewoon leuk als uiterst nuttig zijn, en de kans is groot dat als je deze gids leest, je overweegt om je eerste elektrische step te kopen, of je hebt al een goedkope elektrische step en u overweegt te upgraden. In beide gevallen overweegt u waarschijnlijk verschillende opties die niet bepaald goedkoop zijn, en u denkt er waarschijnlijk over na of u de trekker over een van hen moet halen en gewoon een step met een hoger ticket moet kopen die ook van een veel hogere prijs is. kwaliteitsniveau.

Persoonlijk zit ik nu op exact dezelfde plek en ik denk erover na of ik bij mijn Xiaomi M365 Pro moet blijven (wat tot nu toe geweldig is trouwens) , of moet ik doorgaan en een van die geweldige steps kopen die € 1500 of meer kosten. Ik heb hier veel over nagedacht, en ik heb met veel andere steprijders gesproken, zowel huidige als toekomstige, en het blijkt dat dit een veelvoorkomend dilemma is in de stepwereld.

Bedenk eerst uw financiële situatie

Ik heb met verschillende stepbezitters gesproken die steps hebben gekocht die ze zich niet echt konden veroorloven. Interessant is dat ze in veel gevallen geen spijt lijken te hebben van hun beslissingen, en sommigen van hen hebben zelfs gezegd dat ze financiering krijgen voor het kopen van de step, maar ze hebben vaak financiële problemen op andere gebieden genoemd, wat mij ertoe aanzet u deze tip.

Natuurlijk, hoe duurder een step is, hoe hoger het kwaliteitsniveau, hoe langer hij meegaat en hoe minder kopzorgen u heeft met defecten en storingen. Je zult niet alleen over het algemeen een betere ervaring krijgen, maar je zult waarschijnlijk nooit een andere step hoeven te kopen, en je zult uiteindelijk wat geld besparen.

Maar naar mijn mening denk ik nog steeds niet dat dat is een goede strategie voor mensen die op dit moment niet in een goede financiële positie verkeren. Ik ben een stepblogger en geen financiële, maar ik geloof dat het mijn verantwoordelijkheid is als uw gids voor de wereld van elektrische steps om u het beste advies te geven dat ik kan, en in het geval van de aankoop van de step zelf, het kopen van een meer budgetvriendelijk model is veel beter.

Ik ben zelf een soort van waarde-shopper (of, een goedkope, als je wilt). Mijn Xiaomi M365 Pro kost ongeveer € 500. Op dat moment had ik alleen wat meer geld, maar ik wilde heel graag een step, dus ging ik voor een sterk, vertrouwd, betrouwbaar model, dat nog steeds mijn bank niet kapot maakte. In de loop van het volgende jaar zal ik waarschijnlijk een veel duurdere step kopen (waarschijnlijk de EMove Cruiser, of misschien zelfs de Kaabo Wolf Warrior), maar dat is alleen omdat ik er financieel beter voor sta.

Je eerste step zou (waarschijnlijk) geen dure moeten zijn

Sommige mensen worden verliefd op elektrische steps zodra ze ze voor het eerst zien.

Ze weten gewoon dat ze ze zullen kopen de step, rijdt er veel op en haalt er veel plezier en waarde uit.

Voor dat soort mensen is het eigenlijk logisch om met een dure step te beginnen. Waarom eerst een budgetstep kopen, de eerste paar maanden een matige ervaring hebben en dan voor de upgrade gaan, als je bij de eerste poging meteen de perfecte step kunt kopen?

Echter, slechts ongeveer 30% van de mensen vallen in die categorie.

De rest van de beginnende steprijders zijn ofwel helemaal niet op zoek naar een step van hogere kwaliteit, of zijn er gewoon niet zeker van dat ze over een paar maanden nog steeds in de step zullen zitten. Daarom is het voor hen volkomen logisch om het water te testen met een budgetstep of een middelzware step, en dan voor de upgrade te gaan als ze besluiten dat het bezit van een goede step de hogere prijs waard is.

Overweeg dus alleen een duurdere step te kopen als u er vrij zeker van bent dat u deze vaak zult gebruiken.

Zou een goedkope step uw problemen oplossen en aan uw behoeften voldoen?

Veel mensen doen dat niet je hebt helemaal geen dure step nodig.

Natuurlijk, ze zijn veel leuker, en in zekere zin kunnen ze voor sommigen een geweldige investering zijn.

Maar veel casual rijders, en zelfs sommige forensen, kunnen gewoon een van de steps kopen onder de € 500 en zelfs nooit nadenken over een upgrade. Dure steps zijn vaak ook te krachtig, of hebben functies die gewone rijders en forenzen niet echt nodig hebben. Het heeft geen zin om te veel te betalen voor iets dat u nooit nodig zult hebben of gebruiken.

Een dure step kan verschillende vervoersmiddelen vervangen, maar niet uw auto

Ik zie online een steeds populairder argument voor elektrische steps die uw auto kunnen vervangen.

Dat is alleen waar als u uw auto alleen voor korte ritten gebruikt en niet al te veel spullen hebt die u mee moet nemen.

Als u ooit met iemand anders moet reizen of bepaalde voorwerpen moet vervoeren, dan kan een step je auto natuurlijk niet vervangen.

Nu kan een step zeker verschillende vormen van openbaar vervoer vervangen. In veel scenario’s kan het de noodzaak om een bus of metro te nemen volledig elimineren. Dat was voor mij persoonlijk het geval toen ik voor het eerst mijn step kreeg en een vreselijke reis had, een die relatief kort was maar op de drukste momenten van de dag door overvolle straten moest. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom ik mijn step heb gekocht.

Een step is ook geweldig voor het afleggen van last-mile afstanden. Aangezien de meeste steps heel gemakkelijk in bussen en treinen passen, is het een goed idee om de step mee te nemen en de laatste kilometers van het station naar uw eindbestemming af te leggen.

Maar vergis u niet – een woon-werkverkeer langer dan 20 km kan al te lang zijn om met een step af te leggen. Als u voor uw woon-werkverkeer over de snelweg rijdt, is een step geen goed idee en zal deze uw auto niet vervangen.

https://nr1elektrischestep.nl/blogs/elektrische-step/opvoeren