Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Xziir is de webshop voor al uw sauna en wellness artikelen

De sauna is een moment voor jezelf. Hier kun je de dagelijkse drukte en stress van je af laten glijden en ontspannen. En als je dat goed wilt doen, dan kies je voor de juiste sauna- en wellnessproducten, die de weldadige ervaring versterken. De webshop X.Ziir biedt deze producten. Hieronder een korte beschrijving.

Handdoeken

X.Ziir heeft hoogwaardige handdoeken gemaakt van katoen en van bamboe. Katoen kent iedereen wel, dus over de kwaliteit daarvan hoeft weinig gezegd te worden. Misschien ben je minder bekend met bamboe als materiaal voor badtextiel.

De vezels van een bamboehanddoek zijn ronder en gladder dan katoen en daardoor uitermate geschikt voor personen wiens huid snel geïrriteerd is. Een ander voordeel van bamboe is dat het sterker absorbeert dan katoen. En je hoeft ze maar op 30 graden te wassen om ze schoon te krijgen, waarna ze ook zeer snel opdrogen. 

Hamamdoeken

De hamamdoek komt uit de Turkse badcultuur. Het is een lichte en dunne handdoek, die zacht is en heel snel droogt. Ideaal voor in de sauna, maar niet alleen dat. De doek is ook te gebruiken als omslagdoek, strandjurk, strandmat, sjaal etc. Dus ook ideaal voor in de koffer op vakantie. De hamamdoeken zijn niet alleen in katoen verkrijgbaar, maar ook in een samenstelling van 90% bamboe en 10% katoen.

Badjassen

Na het bad of de sauna trek je graag een comfortabele sauna badjas aan. Deze zijn in verschillende materialen verkrijgbaar bij X.Ziir. Naast de bekende katoenen badjas, is ook de bij veel mensen favoriete wafelbadjas te koop. Deze badjas is door zijn wafelpatroon sneldrogend. Verder is deze zeer duurzaam, dus je hebt er lang plezier van. Behalve de wafelbadjassen, verkoopt X.Ziir ook badjassen van het bekende merk Pastunette.

 

Badkamer- en sauna-accessoires

X.Ziir heeft mooie badkameraccessoires in het assortiment. Verder kun je er terecht voor fijne saunaproducten. Neem bijvoorbeeld de opgietconcentraten en de verschillende stoombadsprays. En om uw badkamer heerlijk te laten ruiken (of de rest van het huis), zijn er kaarsen van het merk Yankee in allerlei lekkere geuren. Het is voor jezelf prettig, maar ook heel aangenaam als het huis lekker ruikt wanneer je visite ontvangt.

Merken

Behalve badtextiel en accessoires kun je ook terecht voor producten van bekende merken. Behalve bovengenoemde badjassen van Pastunette. Is er ook de badkleding van het Spaanse merk Desigual, bekend om zijn vrolijke prints. En van hetzelfde merk wordt ook de vrolijk gekleurde nachtkleding aangeboden. 

Duurzaam

Als je milieubewust bent, dan is het interessant om te weten dan X.Ziir producten aanbiedt die alle duurzaam zijn en beter voor het milieu.

Klantvriendelijk

Mocht je vragen hebben over de producten die X.Ziir levert, twijfel dan niet om contact op te nemen. Men staat je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

https://xziir.nl/nl/