Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

5x de beste boxershort

De boxershort. Hij is belangrijk in elke garderobe en het eerste kledingstuk waar je naar kijkt in de ochtend.  Er zijn talloze soorten, materialen en kleuren om uit te kiezen, maar wat zijn de voordelen nou? In deze blog gaan we naar een aantal soorten boxers kijken, zodat jij de beste keuze kan maken voor in je klerenkast.

Katoenen boxershort
Een zeer populaire onderbroek is de katoenen boxershort. Hij is gemakkelijk wasbaar, ademend en comfortabel. Hiernaast zijn er genoeg verschillende kleuren en stijlen waar je uit kan kiezen, waardoor dit een veel gekozen stuk is voor heren.

Microvezel boxershort
De microvezel onderbroek is ideaal voor de sportfanaat. Hij is licht in gewicht, ademend en voelt zacht aan. Dit helpt je bij je zwaarste workout. Dit synthetische materiaal droogt ook snel, waardoor je weer snel een nieuwe sportsessie kan beginnen.

Boxershort met compressie
De compressieboxershort is erg populair bij atleten en globetrotters. Ze zijn namelijk ontworpen om de bloedcirculatie te bevorderen en helpen met het herstel van je spieren. Ze kunnen hiernaast ook pijn en vermoeidheid verminderen, ideaal dus!

Boxershort met lange pijp
De boxershort met lange pijp biedt meer bedekking. De traditionele stijl helpt bij de populariteit onder mannen en zorgt ervoor dat je onderbroek niet meer boven je riem uitsteekt. 

Opvallende boxershort
Wil je juist een opvallende boxershort en niet een standaard onderbroek? Dan is een vlot patroon misschien wat voor jou. Er zijn genoeg stijlen om uit te kiezen, variërend van een tropische bloem tot een hip polkapatroon. Jouw keuze laat je fashionstijl zien.

Met deze inzichten kun je een keuze maken voor een goede boxershort heren. Welke stijl, kleur of welk materiaal je ook kiest, let er wel goed op dat de boxershort de juiste maat is. Hij moet namelijk comfortabel zitten door je dag heen. Daarnaast is het ook van belang om je ondergoed met regelmaat te vervangen als je intensieve workouts hebt of veel zweet. Huidirritatie kan hier namelijk door worden voorkomen en hygiëne wordt daardoor bevorderd. Niks is namelijk zo fijn als een schone, zachte onderbroek om elke ochtend aan te trekken.

https://www.underweardistrict.nl/nl/