Badkamer Nieuws
Image default
Badkameraccessoires

De perfecte hor voor kantelramen: Houd insecten buiten tijdens het douchen

Kantelramen zijn een moderne en praktische oplossing voor ventilatie in huis, zo ook in je badkamer. Je hebt vaak een raampje open tijdens het douchen. Maar wat als het heeft geregend buiten en het broeierig is? Ga je dan met het raam dicht douchen? Dan tast alle vocht je meubels aan, en nog maar niet te denken aan de schimmelvorming. Een oplossing is een hor. Dan komt er niets naar binnen, maar kan er wel vocht naar buiten! En er komt daarnaast natuurlijk wel wat frisse lucht naar binnen. Het vinden van de juiste hor kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er horren speciaal ontworpen voor kantelramen die zorgen voor een insectenvrije omgeving.

Op maat gemaakt

Horren voor kantelramen kunnen op maat worden gemaakt om een perfecte pasvorm te garanderen. Dit zorgt voor een naadloze integratie met het raam, waardoor je de hor ook niet ziet zitten. Kortom; functioneel en totaal niet storend. Ben je bang dat je alsnog niets kan zien door het gaas? Daar zijn ook oplossingen voor; Ultraclearview horrengaas!

Eenvoudige installatie en gebruik

De installatie van een hor voor een kantelraam is over het algemeen eenvoudig en ongecompliceerd. Eens geïnstalleerd, zijn ze ook gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Demontage is eenvoudig. Ze klemmen namelijk tussen je raam en kozijn.

Online opties

Online winkels bieden een breed scala aan inzethorren voor draaikiepramen. Je kunt op je gemak verschillende stijlen en maten bekijken, en de perfecte hor vinden die bij jouw kantelraam past. De eenvoudige installatie maakt het mogelijk om zelf de hor te monteren zodra deze is bezorgd.

Duurzaamheid

Horren voor kantelramen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze jarenlang dienst doen, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor het buiten houden van insecten.

Extra comfort

Het hebben van een hor voor je kantelraam biedt extra comfort, vooral in de warmere maanden. Je kunt genieten van de frisse lucht zonder je zorgen te maken over insecten die je huis binnendringen.