Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Leuke en goedkope manieren om je badkamer op te fleuren

Je badkamer renoveren kan al snel een smak geld kosten. Op de keuken na is de badkamer de duurste kamer om te renoveren. Wil jij toch goedkoop je badkamer renoveren? In deze blog geven wij enkele tips hoe je toch je badkamer kunt opfleuren zonder erg veel extra kosten te maken.

Kleine steentjes helpen

Er zijn meerdere manieren waarop je je badkamer kunt opleuken die niet duur zijn en ook niet veel werk vereisen. Glasmozaïek is bijvoorbeeld erg mooi en brengt wat klasse in je badkamer. En je kunt het bovendien direct op je tegels plakken.

Verstop je spullen

Eén van de beste manieren om je badkamer netter te maken is om ervoor te zorgen dat al je spullen zoals tandenborstels en cremes goed verbergt. Dit maakt dat je badkamer direct veel netter en beter uitziet. Koop wat mooie opbergkisten, zorg dat je tandenborstel in een mooi bakje staat en dat je zeep niet zomaar op de wasbak ligt.

Regel een nieuw matje

Door een nieuw tapijt te regelen voor je badkamer kun je je hele badkamer als nieuw laten voelen. Probeer bijvoorbeeld in plaats van een saai wit matje eens iets anders. Een Persisch tapijt kan als ideale vervanging dienen. Niet alleen breng je zo een beetje flair en elegantie in je badkamer, maar het is ook nog eens veel voordeliger op de lange termijn aangezien dit soort tapijten veel langer meegaan.

Een plek om te zitten

Maak ergens in je badkamer een zitje. Dit is niet alleen handig voor even je kleren neer te leggen maar ook als jij eens een keertje moet zitten om iets te doen. Je badkamer is net als al je andere kamers een kamer die je gebruikt. Door een zitje neer te zetten kun je nog meer gebruik maken van je badkamer. Een klein krukje kan al een groot verschil in gebruiksgemak maken.

https://www.topmozaiek24.nl/product-categorie/mozaiek-tegels/mozaiek-tegels-glas/