Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Dit moet je weten over douchebrancards

Een douchebrancard kan het douchen mogelijk maken voor mensen die dit niet zelfstandig kunnen of hulp nodig hebben bij het douchen. Het is dan ook een bijzonder praktische oplossing waardoor de kwaliteit van leven behoorlijk kan toenemen. Zeker omdat een heerlijke douche natuurlijk staat voor fris en schoon zijn.

Ontdek de douchebrancard van Sani Assist en ervaar het gemak en de kwaliteit die dit product heeft als het om gebruik gaat. Het is een van de producten die absoluut zal bijdragen aan kwaliteit van leven.

Een praktisch hulpmiddelen

Een douchebrancard is niet iets dat je zomaar koopt, je hebt het dan ook echt nodig. Waarbij het een werkelijk fantastisch hulpmiddel is voor wanneer je niet zelfstandig meer kunt douchen. Het maakt douchen namelijk een stuk lichter en je kunt overal bijkomen. In veel gevallen wordt een dergelijk hulpmiddel dan ook vergoed vanuit de gemeente of zorgverzekeraar. 

Het verbeterd de kwaliteit van leven

Wanneer je toch kunt douchen vergroot dit de kwaliteit van leven aanzienlijk. Je voelt je fris en het kunnen douchen is natuurlijk gewoon bijzonder prettig. Hoewel de douchebrancard er niet heel fraai uitziet is dat absoluut niet het meest belangrijk. Wat belangrijk is, is dat het voor een hulp prettiger is omdat helpen bij het douchen een behoorlijk zware inspanning kan zijn. Daarnaast is het voor lang niet iedereen mogelijk om te kiezen voor een douchestoel of ander hulpmiddel. 

Je kunt het eenvoudig gebruiken

Het gebruiken van de douchebrancard is eenvoudig en het maakt fysiek zwaar werk makkelijker en lichter. Je kunt je voorstellen dat wanneer iemand niet meer kan staan of hulp nodig hebt bij elke beweging douchen heel lastig is, wanneer iemand kan liggen en zitten in een douchebrancard maakt dat het toch mogelijk. Er zijn bovendien verschillende modellen te koop, zo kun je ook dit hulpmiddel helemaal op je behoefte en wensen afstemmen. Kijk bijvoorbeeld eens op Sani Assist voor professionele sanitaire hulpmiddelen.