Badkamer Nieuws
Image default
Badkameraccessoires

Een tondeuse kopen waar moet ik op letten?

Een tondeuse kopen waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een Tondeuse zijn er best wat vragen die op komen borrelen. Het belangrijkste punt is toch wel de haarlengte. Met bijna alle tondeuses kun je millimeter, maar sommige mensen willen ook een beetje haar laten staan. Het is dan verstandig om te kijken naar de accessoires die erbij zitten of eventueel nabesteld kunnen worden. Zo kun je met verschillende opzetkammen de ideale lengte bereiken. Daarnaast zijn er ook specifieke opzetkammen voor het trimmen van een baard of snor. Dit kan inbegrepen zijn, maar ook dat zul je soms los bij moeten bestellen. 

Daarnaast is het ook wel fijn om een draadloos model te hebben. Niet iedereen heeft een stopcontact in de buurt van een spiegel en het is vervelend om elke keer naar de spiegel te moeten lopen. Als je dan voor een accu kiest is het ook belangrijk om naar de accuduur te kijken. Dit wordt meestal weergeven in de omschrijving, maar je kunt ook de reviews van andere lezen. Sommige accu’s hoef je namelijk maar 1x per week op te laden bij dagelijks gebruik. Het prijsverschil is klein, maar het gemak is vele malen groter.

Hoe maak je de juiste keuze?

Bij 5top hebben we even na moeten denken over de vraag hoe je de juiste keuze maakt. Hier is geen simpel antwoord op, want de een wil millimeteren en de ander wil ieder seizoen een andere haarlengte. Het hebben van accessoires voor de toekomst kan ook geen kwaad, maar dit kost vaak wel wat extra. Als je het echt alleen gebruikt voor je hoofd kaal te scheren of te millimeteren dan heb je dit weer niet nodig. We raden wel aan om voor een accu te kiezen, want dit is handiger als een snoer. Batterijen zijn niet aan te raden, want deze moet je vaak vervangen.

Gerelateerde artikelen

BH voor iedere gelegenheid

Butaan geiser, handig op reis of op de camping

Hoera! Wij hebben ons eerste huis gekocht!