Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Vervang eenvoudig de Gasketel voor de Elektrisch CV ketel, DAT

Vervang uw traditionele gas ketel voor een DAT elektrische cv ketel.

Wist u dat…het eenvoudig is om de bestaande gas cv ketel eenvoudig om kan wisselen met een Elektrische CV ketel? De bestaande vloerverwarming en/of radiatoren kunnen gewoon behouden blijven. Dit brengt dus geen extra kosten met zich mee. Op deze manier is het eenvoudig om van het gas af te komen.

Bovendien heeft de compact uitgevoerde DAT elektrische cv ketel van WarmteshopEU veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de warmtepomp waar tegenwoordig veel over wordt gesproken.

  • De elektrische cv ketel maakt een stuk minder lawaai,
  • Neemt veel minder ruimte in beslag
  • Veel minder onderhoud nodig dan de warmtepomp.
  • Lage aanschafprijs 
  • Geen rookgasafvoer nodig

En een ander voordeel ten opzichte van de traditionele gas cv ketel is dat er tijdens verwarmen geen verbranding plaatstvindt. Hierdoor is er dan ook geen rookgasafvoer nodig. Dat brengt de kans op rookgasvergiftiging zoals koolmonoxide tot nihil. Hierdoor kan het apparaat in andere ruimtes worden geplaatst.

Weinig onderhoud, lange levensduur

De Elektrische cv ketel is eenvoudig en degelijk uitgevoerd, een lange levensduur en het nodig hebben van weinig onderhoud tot gevolg heeft. Veel opsmuk is bewust weggelaten. Aan de voorkant van het apparaat bevind zich een druk/temperatuurmeter, schakelaars waarmee het vermogen van de ketel te regelen is.  Met de draaiknop is het mogelijk om de gewenste temperatuur in te stellen.

 

Veilig en betrouwbaar

De ketel is leverbaar in 6kW, 9kW, 12kW en 15KW en uiteraard voorzien van alle beveiligingen tegen te hoge temperaturen, te lage druk of te hoge druk in de leidingen. De ingebouwde pomp is voorzien van een energieklasse A label.

Wilt u na het lezen meer weten. Op onze website is nog veel meer informatie te vinden en zijn ze te bestellen. De webshop is te bezoeken via www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/