Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

MAAK JE COMPLETE BADKAMER MAKE-OVER MET MATZWART SANITAIR

Heb je plannen om je badkamer een nieuwe look te geven?

Dan zijn er een aantal vraagstukken waar je aandacht aan moet schenken. Ten eerste, ga je voor een compleet nieuwe badkamer of wil je je bestaande badkamer updaten met een paar nieuwe items? 

COMPLETE BADKAMER MAKE-OVER

Wanneer je gaat voor een complete badkamer make-over, dan moet je bedenken hoe je de ruimte gaat indelen. Kijk naar de mogelijkheden en begin met het opmeten van de maten van de gehele ruimte. Let op of er al leidingen of elektriciteitspunten aanwezig zijn. Zijn er ramen aanwezig of is het een afgesloten ruimte? Wat zijn jouw wensen voor de inrichting? Durf jouw dromen waar te maken, tenslotte is het beter eenmaal goed te investeren in een fantastische badkamer waar je jaren van gaat genieten, dan halfbakken iets doen waar je spijt van hebt omdat het niet is wat je eigenlijk had gewild. Dus bedenk wat je wilt en maak het waar. Heb je altijd gedroomd van een badkamer met alles erop en eraan? Heb je nu de ruimte (en het budget!) om zowel een douche als een bad in de badkamer te plaatsen of kies je toch liever een toilet in plaats van een bad? 

MAT ZWART SANITAIR

Wat voor badkamermeubels heb je nodig? Denk hier aan spiegels, kranen, radiatoren, wastafels, tegels en accessoires, maar ook het eventuele bad of toilet. In welke stijl. Wil je strak en modern of kleurrijk en gezellig? Zoveel smaken, zoveel mogelijkheden. In welke materialen wil je het sanitair en in welke kleur? Tegenwoordig is mat zwart sanitair helemaal populair en past het vrijwel alle in interieurs. Zwart is tijdloos en geeft jouw badkamer die luxe aantrekkelijke uitstraling die je in hotels ervaart. 

De meeste sanitair winkels hebben een of meerdere showrooms zodat je terplekke kunt bekijken en aanvoelen wat bij je past. Je kunt ook een afspraak maken met een adviseur en jouw wensen bespreken. Dan krijg je persoonlijk en op maat advies en kun je tips krijgen waar je zelf niet aan hebt gedacht.