Badkamer Nieuws
Image default
Badkameraccessoires

Butaan geiser, handig op reis of op de camping

Warm water op de camping of tijdens het reizen wordt makkelijker met gebruik van de Butaan geiser van het spaanse merk ARCA. Deze 11 liter geeft direct warm water zodra je de warm water kraan opdendraait.

Als er niet direct electra in de buurt is of de camping heeft geen aardgasnetwerk dan biedt een butaan geiser zeker uitkomst.

En dat is niet alleen handig op de camping maar ook in tiny woningen, vakantiewoningen, blokhut of bij tijdelijke projecten. Denk aan een verbouwing van je woning of een bouwproject.

Werking op batterijen en Low NOx

Het apparaat werkt op Low NOx en dit betekent een lage stikstof uitstoot en is hiermee milieuvriendelijk. Daarnaast de werking op batterijen en de zelfontstekende vlam.

Bij de traditionele geiser is er een waakvlam. Dat is bij de ARCA niet het geval. En hierdoor wordt eveneens gas bespaard.

Ook de eenvoud en de makkelijke bediening. Aanwezig zijn slechts enkele knoppen waarme het apparaat is te bedienen en daardoor een veilig en betrouwbaar apparaat.

Warm water voor een handwas of douche

Tijdens het reizen is deze geyser ideaal in de camper. Er is ten alle tijde warm water voorhanden. En ben je niet afhankelijk van een camping en heb je warm water om te douchen in de vrije natuur. En voor een afwas is dit natuurlijk eveneens ideaal.

Voor een handwas van kleding is dit ook een uitkomst.

Werking op Butaan, Propaan en Lpg

Naast de beveiligings functies die er op zitten kan je de geiser van Arca aansluiten op zowel Butaan, Propaan als Lpg.

Op de Camping of reizen ideaal

  • Bespaar gas
  • Overal warm water
  • Zonder waakvlam
  • Zelfonstekende vlam, werking op batterijen
  • Ideaal tijdens reizen, camping
  • Warm water voor een douche, klein bad of afwas
  • 11 liter water per minuut
  • Kiwa keur
  • CE certificatie

Verder voldoet hij aan alle normen en keuren van deze tijd, is zeer veilig in gebruik en een ideale oplossing om snel warm water te genereren op plekken waar geen stroom is.

ARCA Geiser aanschaffen?

In de online shop van warmteshopeu kan je deze eenvoudig bestellen en is binnen 2 werkdagen bij jou afgelverd. Meer info en specificaties klik hier Butaan Geiser.

 

 

https://warmteshop.eu/product/propaan-butaan-geiser-11-liter-kiwa/