Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Minder kalk met de Poly P Waterontharder

Besparen met de DAT PolyP waterontharder

Als u mimder kalk in het water en leidingen wilt hebben overweeg dan een PolyP Waterontharder van DAT aan te schaffen. Omdat er minder kalk aanwezig is hoeft u ook minder schoon te maken en apparaten gaan eveneens langer mee.

Als er veel kalk in het water zit kan zich dat hechten aan uw kranen, douchewand en verwarmingslementen van uw apparaten zoals elektrische boiler, vaatwasser en wasmachine.

U bespaart op dure schoonmaakmiddelen omdat er minder kalk in het water aanwezig is en schoonmaakmiddelen zijn ook nog eens slecht voor het milieu.

Wist u dat… als er veel kalkafzetting op het verwarmingslement zit van uw apparaat zoals de wasmachine of vaatwasser deze langer erover zal doen om het water te verwarmen? Dit zal dit meer stroom kosten en dus meer geld.

DAT PolyP waterontharders

Een eenvoudige oplossing is door het kalk te filteren uit het water met een waterontharder van ons merk DAT.

De DAT PolyP waterontharder bestaat uit een capsulehouder met daarin een antikalkcapsule voorzien van kristallen die ervoor zorgen dat de kalkdelen zich niet meer kunnen hechten. Hierdoor is het onmogelijk zich vast te binden aan uw kraan of douchewand en spoelen ze gewoon mee door het putje.

Voordelen DAT PolyP waterontharder

  • Lage aanschafwaarde
  • Minder kalk
  • Minder schoonmaakwerk
  • Beter voor gezondheid
  • Zachter voor huid en haar
  • Machines gaan langer mee
  • Meteen resultaat

Alles kan al slechts met simpel 1 antikalkcapsule. Bij gebruik van de zoutmachines zal er geen of weinig kalk meer in het water zitten. Dit zou slecht voor uw gezondheid kunnen zijn als u het water als drinkwater gebruikt.

Te zacht water is eveneens slecht voor apparaten. De DAT PolyP is veilig en zal uw apparaten niet beschadigen. Meteen na monteren zult u resultaat merken

Waterontharder PolyP 

De DAT PolyP is leverbaar in een Maxi en Mini versie. De DAT PolyP maxi is geschikt voor de hele woning en de DAT PolyP mini kan direct voor het apparaat zoals de vaatwasser worden gemonteerd.

Meer informatie is te vinden op de wesite van Warmteshop.EU in deze link.

 

https://warmteshop.eu/product/dat-waterontharder-voor-tussen-de-leiding/

Gerelateerde artikelen

Badkamermeubel kopen, let hierop!

Een beslagen spiegel is verleden tijd met spiegelverwarming

Hoe creëer je een wellness badkamer?