Badkamer Nieuws
Image default
Baden

Office 365 of office 2021?

Maakt u nog geen gebruik van softwaresystemen in de cloud? Dan benut u een fantastische kans niet. Als u ervoor kiest om daarnaast gebruik te maken van software in de cloud, plukt u daar alle vruchten van. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u in de cloud gaat werken via Microsoft 365.

Het systeem stond voorheen bekend als Microsoft Office 365, maar dat is de afgelopen tijd veranderd. De volledige naam is nu “Microsoft 365”, dat verschillende producten omvat. Wij vertellen u graag meer over deze artikelen en de manier waarop Microsoft 365 werkt. 

Een breed scala aan online diensten

Microsoft 365 kunt u het beste zien als een complete online dienst. Een uitgebreide online dienst waarvoor je niet de microsoft office 2021 licentie hoeft aan te schaffen. Als je Microsoft 365 gebruikt, krijg je toegang tot een scala aan apps. Hieronder valt een scala aan Microsoft applicaties. Microsoft:

Microsoft Teams Microsoft Teams service, kun je efficiënt werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je collega’s te videobellen, te praten via chat of online te vergaderen. Welke (mobiele) gadget je ook gebruikt, je kunt gebruik maken van Microsoft Teams.

Microsoft Lync Microsoft Lync is nog zo’n online dienst waarmee mensen met elkaar in contact kunnen komen. Via deze dienst kun je ook videochatten en chatten.

Microsoft Exchange: dit is een uitwisselingsdienst waarmee u verbinding kunt maken met Microsoft Outlook. Zodra u bent aangesloten, kunt u Microsoft Exchange gebruiken als uw e-mailtoepassing. Het is ook mogelijk om deze dienst te gebruiken om een agenda te maken, contacten op te slaan en taken te maken. Als uw collega’s deze dienst ook gebruiken, is het mogelijk om zowel taken als informatie te delen.

Microsoft Sharepoint: met deze dienst is het mogelijk om informatie intern te delen. U kunt denken aan Google Spreadsheets, Excel-bestanden en Word-bestanden. Een van de voordelen is dat u ook uw klanten toegang kunt geven tot dit soort diensten.

Voordelen van werken in de cloud

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, heeft Microsoft 365 vele voordelen. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u 365 dagen per jaar gebruik maken van de dienst. Maar, wat is nu precies het voordeel van werken in de cloud met Microsoft 365? Het biedt vele voordelen.

Een van de belangrijkste voordelen is dat u al uw informatie bij de hand heeft. De gegevens die in de cloud staan, zijn toegankelijk via uw smartphone of tablet. Dit is niet alleen voor u, maar ook voor al uw collega’s. De cloud maakt het mogelijk om effectief te communiceren en samen te werken.

Het is ook essentieel om er zeker van te zijn dat u de beveiliging heeft die u wenst. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en u kunt gebruik maken van de verschillende diensten die hierboven zijn genoemd.

 

https://www.besteloffice.nl/product/microsoft-office-professional-plus-2021/